Avantajele cumpararii de adepti pe Instagram

Practica de a cumpara adepti pe Instagram a castigat o mare popularitate in randul celor care viseaza la o cariera de influencer si, de asemenea, in randul companiilor care doresc sa faca afaceri pe aceasta retea sociala.

In acest articol va voi arata avantajele aplicarii acestui tip de practica si voi incerca sa clarific cele mai frecvente indoieli cu privire la cumpararea de adepti pe Instagram.

Avantajele cumpararii de adepti pe Instagram

Veti obtine noi adepti organici

Cumpararea de adepti si cumpararea de aprecieri pe Instagram este una dintre cele mai rapide si mai usoare modalitati de a construi un public atunci cand incepeti de la zero.

Cand oamenii merg la profilul dvs. pentru prima data, va fi destul de dificil sa decida sa va urmeze daca nu aveti un adepti. Principiul dovezii sociale se bazeaza pe ideea ca utilizatorii tind sa aiba incredere intr-un profil care are deja cateva sute sau mii de adepti mai usor decat unul care nici macar nu are unul.

Desigur, cand vine vorba de marci sau companii, se aplica aceeasi regula. Utilizatorii vor avea mai multa incredere intr-un brand care are mai multi adepti sau aprecieri. Prin urmare, atunci cand tocmai v-ati creat pagina Instagram de afaceri, este important sa va miscati rapid pentru a nu pierde niciun potential adepti.

Este posibil ca adeptii platiti sa nu interactioneze cu pagina dvs. la fel de mult ca un adept organic, dar va ajuta cu siguranta atunci cand vine vorba de a convinge oamenii sa va urmeze.

Timp si efort

Auto-promovarea este extrem de dificila. Va poate dura chiar si un an pentru a ajunge la un numar decent de adepti sau sa aveti destule aprecieri pentru a va ajuta sa obtineti acei adepti.

Obtinerea de aprecieri si urmaritori necesita nu numai timp, ci si mult efort. In fiecare zi, va trebui sa va petreceti timpul gandindu-va la noi modalitati de a va implica cu actualii dvs. adepti si, de asemenea, de a atrage altele noi.

Cu toate acestea, atunci cand cumparati adepti si va place, puteti sa va luati ramas bun de la timpul si efortul pierdut.

In plus, auto-promovarea poate fi si inconfortabila: de exemplu, daca urmeaza sa publicati zilnic un an intreg, ar trebui sa aveti aproximativ 365 de mesaje care sa transmita mesajul pe care doriti sa il trimiteti si care sa va promoveze afacerea sau profilul; este destul de greu sa ramai creativ cand faci asta in fiecare zi.

Glisati de Instagram

Stiati ca, atunci cand ajungeti la 10.000 de adepti, aveti posibilitatea sa activati functia Instagram Swip UP ?

Aceasta caracteristica va va permite sa introduceti un link in povestile dvs. si poate fi foarte utila daca aveti produse sau servicii de vandut pe site-ul dvs. (daca aveti un e-commerce sau o afacere) sau daca sponsorizati un brand ca parte a unei colaborari de marketing afiliat. .

Sporiti imaginea de marca

Nu conteaza daca adeptii tai sunt cumparati sau nu – cu cat ai mai mult, cu atat va fi mai populara imaginea de marca. In cazul unei afaceri, produsele sau serviciile dvs. pot fi de cea mai buna calitate, dar daca aveti cativa adepti, nimanui nu ii va pasa daca spuneti ca un anumit produs este cel mai bun.

Cu toate acestea, daca marca dvs. este urmata de mii de oameni, noii dvs. adepti sunt mai predispusi sa verifice ce aveti in magazin pentru ei si chiar sa solicitati unele dintre produsele sau serviciile dvs.

Noii adepti care au ajuns pe pagina dvs. de Instagram va vor vizita, de asemenea, site-ul sau magazinul online – daca vad ca aveti un numar mare de persoane.

Factorul „Trend”

Cand ceva devine foarte popular, devine o tendinta – iar oamenii nu vor sa rateze o tendinta. Asadar, atunci cand pagina Instagram a unei noi companii apare in feedul dvs. si acea pagina are si multi adepti, oamenii sunt obligati sa o viziteze.

De ce? Ei bine, este pentru ca intr-adevar nu doriti sa pierdeti nimic din ceea ce este popular. Este posibil sa nu fie interesati de ceea ce aveti de oferit, dar daca pagina dvs. este destul de populara, vor ramane in jur si vor aprecia postarile dvs.

De unde sa cumparati adepti si aprecieri Instagram

Pe internet veti gasi mai multe site-uri pentru a cumpara adepti. Sfatul nostru este sa alegeti un site web, de unde puteti cumpara adepti la cel mai bun pret si va ofera, de asemenea, o garantie de inlocuire, adica, daca adeptii cumparati sunt redusi intr-o luna, vor fi inlocuiti fara niciun cost.

Rezultatul final

In cele din urma, totul este un mare efect de fluture. Practic, daca cumparati adepti, veti atrage mai multi adepti, desigur, acelasi lucru este valabil si pentru like-uri. Daca ati platit pentru adepti si aprecieri si aveti o multime de amandoua, pagina dvs. va avea cu siguranta o multime de adepti organici si imi place si voi.