Cele mai cunoscute personaje de pe Netflix

Serialele si filmele originale Netflix ne-au adus unele dintre cele mai bune si mai memorabile personaje din cultura pop. Iata 10 dintre cele mai memorabile personaje. Netflix ne-a adus toata bucuria si a revolutionat literalmente modul in care vedem filme si seriale. Nu mai trebuie sa asteptam sa vedem emisiunea noastra preferata sau sa stam sa vedem toate reclamele enervante, ne uitam la orice dorim, oriunde vrem. Acum ca Netflix a venit cu noi seriale originale, ne-au schimbat experienta pentru totdeauna. Netflix a prezentat unele dintre cele mai urmarite emisiuni si ne-a oferit cateva personaje noi pentru care sa ne inveselim si sa ne straduim sa fim asa. Iata 5 dintre cele mai bune personaje Netflix ale deceniului, iar daca vrei sa incepi un serial nou, da click pe lista seriale Netflix si inspira-te din cele mai bune seriale pe care le poti gasi pe Netflixl.

Clay Jensen (13 Reasons Why)

Clay Jensen ne-a fost prezentata prin intermediul serialului 13 Reason why. Desi serialul trateaza o multime de subiecte dramatice si dure, Clay (interpretata de Dylan Minette) este un erou improbabil si de multe ori gura de aer curat de care avem nevoie ca sa ne uitam la serial. 13 Reasons Why a fost una dintre primele incercari de la Netflix de a-si crea propriul serial si, datorita distributiei si a performantei lui Minette, au avut succes si sunt in prezent in cel de-al patrulea si ultimul sezon. Clay ne invata ca este bine sa nu fim ok si sa ne ridicam intotdeauna pentru ceea ce este corect, sa fim intotdeauna prieteni cu ceilalti.

Pablo Escobar (Narcos)

Cunoscut ca unul dintre cei mai rai sefi ai crimei din istoria lumii, Pablo Escobar este o figura complexa din toate punctele de vedere. Jucat frumos de Wagner Moura, Narcos este o retractare a perioadei lorzilor drogurilor ca fiind unul dintre cei mai cautati din lume, trecand peste unele dintre cele mai grave exploatari ale sale si terorizarea tarii sale.

Moura surprinde fiecare parte rea a lui Escobar in performanta sa, dandu-ti fiori de fiecare data cand apare in mod misterios in spatele victimelor sale sau de fiecare data cand ordona barbatilor sai sa omoare persoane nevinovate din Columbia. Desi este putin ciudat sa aiba un lord al drogurilor intr-o lista cu cele mai bune personaje Netflix, este potrivit datorita modului in care Moura il joaca si a cat de mult audienta a obitnut ura lui Pablo Escobar.

Matt Murdock (Daredevil)

Unul dintre serialele Marvel Netflix, care a inceput totul, Matt Murdock a devenit un hit instant si a umbrit foarte repede performantele lui Ben Affleck in miscarea cu acelasi nume din 2003. Charlie Cox il aduce pe Matt Murdock la viata intr-un mod minunat, portretizandu-l literal din benzi desenate. Nu mai vorbim de costumul de calitate si distributia de sustinere, precum si personajele din miturile Daredevil care au facut scenarii grozave. Similar cu Iron Man in MCU, Daredevil a asfaltat drumul lui Marvel pe Netflix si a dovedit ca spectacolele de supereroi se pot descurca bine.

Luke Cage (Luke Cage)

Un alt serial memorabil Marvel, Luke Cage reprezinta unul dintre primii supereroi diversi din benzi desenate. Vedem universul Marvel asa cum nu l-am mai vazut vreodata, in micul colt ascuns al New York-ului. Luke Cage, pentru ca este un gigant reprezinta micii oameni, salvandu-i pe cei mai putin norocosi si lipindu-se de cei mai slabi.

Frank Castle (The Punisher)

Debutand in Daredevil, Frank Castle este combinatia perfecta de vigilent si mercenar, jucand dupa propriile sale reguli si lovind violent pe oricine considera ca este potrivit. Avand rolul principal intr-unul dintre cele mai populare seriale Netflix Marvel, The Punisher aduce o noua semnificatie vigilentului, demonstrandu-si expertiza in lupta si armament. Ne place Castle datorita complexitatii sale si, mai important, ne plac scenele de actiune care se desfasoara in 80% din fiecare episod.