Epilare definitiva: 7 avantaje pe care ar trebui sa le cunosti

In prezent, epilarea cu laser a devenit una dintre principalele tehnici de indepartare a parului de pe corp din intreaga lume, inlocuind alte tehnici mai traditionale si cu mai putina eficacitate si durata a efectelor acestora. Beneficiile incredibile ale epilarii cu laser fac din aceasta un tratament foarte solicitat de tot mai multe persoane care doresc sa vada cum le dispare parul de pe corp pentru a obtine o piele fabuloasa. De aceea, tot mai multi oameni decid sa faca epilarea definitiva intr-o clinica specializata in loc sa se epileze acasa.

Daca esti un cautarea unui salon de epilare definitiva Iasi, specialistii de la Halo Beauty Salon  au incorporat cele mai recente echipamente de indepartare a parului cu laser, cu ajutorul carora vei obtine o piele lipsita de par si matasoasa.

Care sunt avantajele epilarii definitive?

Te gandesti sa urmezi un tratament de epilare definitiva pentru a indeparta definitiv parul ? Vrei sa uiti pentru totdeauna de epilarea cu ceara ? Acestea sunt cateva avantaje si beneficii ale epilarii cu laser in comparatie cu alte metode.

1. Este confortabila

Confortul de a uita de epilare este un beneficiu incontestabil. In prezent, nu exista nicio metoda care sa elimine cresterea parului 100%. Cu toate acestea, tehnica laser reuseste sa elimine, in cele mai multe cazuri, 95% din parul initial permanent.

2. Este sigura si ofera rezultate

Rezultatele incep sa fie eficiente inca de la prima sedinta. Numarul de sedinte este stabilit de specialist, intotdeauna in functie de fiecare caz. Deoarece nu prezinta efecte secundare, asigura pacientului siguranta de care are nevoie, pe langa confort, deoarece nu necesita pregatire prealabila, trebuie doar sa urmezi indicatiile minime recomandate de estetician. In timpul epilarii cu laser, pacientul simte usoare senzatii de caldura sau usturime, dar nu este o metoda dureroasa.

3. Ajuta la combaterea afectiunilor pielii

Epilarea cu laser este recomandata de dermatologi pentru combaterea foliculitei si a hirsutismului. Foliculita este o boala care este cauzata, de multe ori, de epilarea prin metode traditionale. Parul devine inchistat si genereaza furunculi care se pot infecta. Prin indepartarea definitiva a parului cu epilarea cu laser, se elimina si posibilitatea de a suferi de foliculita. Hirsutismul este termenul medical folosit pentru a descrie excesul de par. Epilarea cu laser este solutia pentru acele persoane care, din motive hormonale sau de alta natura, au par in exces.

4. Estetica

A putea scapa definitiv de parul din acele zone care ne dau un complex este un beneficiu incontestabil. Epilarea acelor zone te va ajuta sa te simti mai increzatoare in fizicul tau. Spate, umeri, piept, urechi… tratamentele cu laser pot fi efectuate pe orice zona, si cu siguranta poti uita de complexe.

5. Rezultatele sunt permanente

Numarul de sedinte va depinde de fiecare pacient, de tipul de par si de fototipul pielii, dar spre deosebire de alte metode de indepartare a parului, epilarea cu laser ofera rezultate permanente. In scurt timp poti uita de epilarea cu ceara.

6. Este universala

Tratamentul de epilare cu laser poate fi efectuat pe orice piele sau tip de par, cu exceptia parului alb. Parul alb se caracterizeaza printr-o lipsa de melanina, prin urmare, laserul nu este atras de folicul si tratamentul nu este eficient.

7. Pret si profitabilitate

Desi poate parea ca pretul epilarii definitive este mai mare decat cel al altor tehnici, nivelul de profitabilitate este mult mai mare. Este adevarat ca este mai scump, dar in cateva sedinte vei indeparta definitiv tot parul, asa ca poti uita sa investesti mai mult in epilare, in timp ce cu alte tehnici va trebui sa investesti in produse de-a lungul vietii, care adesea, pe termen lung, sunt mult mai scumpe.

La Halo Beauty Salon poti profita de toate beneficiile oferite de metoda definitiva de epilare. Spune la revedere parului nedorit!