Mesaje si Urari de Paste – Felicitari pentru familie si prieteni

Nu este intotdeauna usor sa gasesti cuvintele pentru a le exprima celor dragi toata afectiunea pe care o ai pentru ei. Si daca profiti de vacanta de Paste pentru a transmite un mesaj frumos prietenilor si membrilor familiei, inspirandu-te de mai jos vei reusi sa ajungi la inima celor dragi. 

Daca este bine cunoscut faptul ca Pastele sarbatoreste invierea lui Hristos, pe de alta parte stim mai putin ca traditia de a oferi oua in primavara dateaza dinainte de epoca crestina. Intr-adevar, oul este un simbol al perfectiunii, facandu-l un cadou de bun augur din timpuri imemoriale! Cu ocazia acestei sarbatori frumoase de Paste trimite mesaje si felicitari de Paste celor dragi.

Felicitari de Paste

Cum o sa le urezi prietenilor, familiei si celor dragi un Paste fericit anul acesta? Desigur, poti trimite felicitari cu mesajul generic: ,,Paste fericit, sper ca ai o zi grozava!” Dureaza doar un minut sa tastezi acest lucru pe telefon si sa il trimiti tuturor, dar probabil ca ar trebui sa-ti faci timp pentru a scrie ceva mai personal celor dragi. Mai jos vei gasi lista cu felicitari de Paste perfecte pentru prietenii si familia ta.

🤩In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT! 

🤩Sarbatori cu lumina si pace in suflet! Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat!” „Bucurie, veselie, voie buna pe campie si in casa, chiar pe masa, o bucata delicioasa! La icoana cu lumina si cu dragoste divina, pacea sa va insoteasca, sanatatea ocroteasca si credinta sa intareasca! Paste fericit! Sarbatori cu har! 

🤩Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit! 

🤩Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite! 

🤩Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat! 

🤩Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat! 

🤩In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat! 

🤩Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii. Hristos a Inviat! 

🤩Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata. 

🤩Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos! 

🤩Cu lumanarile aprinse si pacea asternuta in sufletul curat, va spun: Hristos a Inviat! Paste fericit! Sarbatori luminate!” „Va doresc un Paste fericit, cu pace in suflet, liniste in casa si bucate binecuvantate pe masa! Hristos a Inviat! Sarbatori cu lumina!” „Magia Invierii lui Iisus Hristos sa-ti presare in cale zambete si bucurii, bunatate, noroc si sanatate! Paste fericit alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat! 

🤩Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat! 

🤩Un iepuras tare dragalas… a iesit in cale… cu viteza mare… si-ti ureaza neincetat… sa ai Paste Minunat… si Hristos a Inviat! 

🤩Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul sau Fiu, ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Hristos a Inviat! 

🤩Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa”. Paste Fericit! 

🤩La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei, a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete. HRISTOS A INVIAT. 

🤩Fie ca Domnul Nostru Iisus Hristos sa te binecuvanteze cu ocazia Sfintei Sarbatori Pascale iar ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, sanatate si multe bucurii. Paste Fericit !De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame. 

🤩Un ingeras din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat! 

🤩Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu familia. Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit! 

🤩In zi de sarbatoare cand clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna “HRISTOS A INVIAT” ! 

🤩Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste Fericit! 

🤩In Sfanta Noapte a Invierii, cand clopotele bat, sa stam impreuna cu cei dragi, cu lumanari aprinse si cu sufletul curat sa spunem: Hristos a Inviat ! 

🤩Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a Inviat! 

🤩Un iepuras cu botic alb… A venit la voi in prag… Sa va aduca un ou rosu… Care sa va umple cosul… Ciocniti?… HRISTOS A INVIAT! 

🤩Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Hristos a Inviat! 

🤩Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. 

🤩Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Pasti fericit! 

🤩Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale. 

🤩Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit ! 

🤩Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit! Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat! 

🤩Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat! 

🤩Hristos a Inviat! Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!! 

🤩Doresc ca in acest an Hristos sa invieze in inima si viata ta… Sa iti dea pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT IN INIMA TA! 

🤩Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii pacii si iertarii iar frumoasa primavara sa va intre in suflet. Paste Fericit ! 

🤩Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit ! 

🤩Hristos a Inviat!/S-aveti Paste imbelsugat!/Sarbatoare cu lumina,/ Si iubirea Sa divina! 

🤩Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Hristos a Inviat! 

🤩BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre! Paste fericit! 

🤩De Paste iti doresc sa dai de oul incondeiat castigator, de cozonacul pufos, de vinul dulce si de toti prietenii adevarati, cu care sa ciocniti oua inrosite si sa spuneti: Hristos a Invitat ! 

🤩Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate. 

🤩De Invierea lui Iisus Hristos sa ne bucuream cu totii! Paste Fericit! 

Urari de Paste

Se intoarce primavara si se intoarce Pastele ca in fiecare an. Este cea mai importanta sarbatoare pentru credinta crestina, dar in acelasi timp este o sarbatoare plina de sens pentru toata lumea, un simbol al pacii, al bucuriei si al unui nou inceput. Cu aceasta ocazie trimite prietenilor si familiei urari de Paste si felicita-i cu venirea primaverii.

🥳️Pastele este ziua in care ne simtim cu totii binecuvantati de Atotputernic. Sa-I multumim si sa le multumim celor dragi care fac din aceasta viata noastra una frumoasa. 

🥳️Iti trimit salutarile mele calde cu ocazia speciala a Pastelui. Fie ca tu sa fii plin de binecuvantarile lui Isus pentru o viata de succes si prospera. 

🥳️Fie ca ocazia Pastelui sa va aduca multe alte motive pentru a sarbatori. Va doresc un Paste foarte fericit, plin de veselie si placere. 

🥳️Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit! 

🥳️Cu ocazia Pastelui, imi doresc sa fii inconjurat de oportunitati, fericire si pace in viata ta. Iti doresc cele mai bune urari de Pasti. 

🥳️Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! 

🥳️Fie ca bunatatea si fericirea Pastelui sa adauge mai multa pozitivitate in viata ta … Iti doresc un Paste plin de ras, distractie si placere!!! 

🥳️De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi? 

🥳️Cu ocazia zilei Pastelui, sa ne rugam sa primim o viata binecuvantata. Paste fericit pentru tine, draga. 

🥳️Fie ca vibratiile Pastelui sa umple fiecare inima de fericire. Trimit tuturor felicitari calde de Paste. 

🥳️Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit! 

🥳️Sa ne mandrim cu religia noastra si sa ne inspiram din ea pentru a urma intotdeauna invataturile religiei noastre si pentru a avea o viata fericita si binecuvantata. Paste fericit. 

🥳️Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari! 

🥳️E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT! 

🥳️Sa aveti un Paste binecuvantat si sfant cu cei dragi… Fie ca voi sa fiti binecuvantati cu pace, fericire si armonie in viata voastra. 

🥳️Sa facem din aceasta zi o sarbatoare memorabila de Paste pentru toata lumea, impartasind glume si dorinte ce aduc zambetul pe fiecare fata. Paste fericit. 

🥳️Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT! 

🥳️Fie ca Pastele acesta sa fie plin de entuziasm, emotie si spirit inalt pentru tine si cei dragi. Urari calde de Pasti tuturor. 

🥳️Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! 

🥳️Sarbatorile Pastelui au ca scop raspandirea iubirii si fericirii si lasarea in urma a tuturor negativitatilor… Salutari calde cu ocazia Pastelui!!! 

🥳️Le doresc tuturor un Paste fericit. Sa infuzam aceasta zi cu zambete si festivitati pentru a crea amintiri cu cei dragi. 

🥳️Domnul a renascut astazi. Sa sarbatorim impreuna ziua Lui si sa sarbatorim bucuria vietii si a iubirii. 

🥳️Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate! 

🥳️Sa ne bucuram si sa-L laudam pe Iisus pentru ca este Paste si trebuie sa sarbatorim aceasta ocazie speciala cu duhuri inalte si multa veselie. Paste fericit!!! 

🥳️Pastele ne aminteste ca puterea unui om nu consta in corpul sau, ci consta in credinta si in hotararea sa… Iti doresc un Paste foarte fericit, draga mea. 

🥳️Va doresc cele mai bune sarbatori, bomboane si dragoste…Va doresc un Paste plin de distractie si rasete!!! 

🥳️Sa ne inspiram de la Isus pentru a fi mereu rabdatori si puternici, muncitori si dedicati! Sa avem succes in viata… Cele mai bune urari de Pasti pentru tine. 

Mesaje de Paste

Pastele. O ocazie de a celebra cu familia si a fi impreuna, dar si o sarbatoare religioasa care ne aminteste de invierea lui Isus Hristos. O zi speciala pe care am putea-o petrece in compania prietenilor si rudelor pentru a imparti mancare si fericire. Pe langa astea, desigur si mesaje de Paste. Daca nu stii ce sa scrii de Paste familiei si prietenilor vezi mai jos mesaje de Paste si trimite-le pe retelele sociale.

🥰️Le doresc tuturor angajatilor bucurie si fericire. Paste fericit tuturor. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, trimit tuturor salutari calde pentru o zi binecuvantata si frumoasa, plina de soare, speranta si festivitati. 

🥰️Urari calde de Paste tuturor. Fie ca Iisus sa ne dea puterea de a face fata provocarilor vietii si de a nu renunta niciodata. 

🥰️Pastele este o promisiune de la Dumnezeu cand el reinnoieste sezonul primaverii si imi doresc ca acest Paste sa aduca cu el mai multe bucurii. Cele mai bune urari de Pasti. 

🥰️Urari calde de Paste pentru tine si familia ta. Sa va bucurati de aceasta ocazie speciala cu fericire, zambete si o multime de bomboane. 

🥰️Iti trimit salutari calde de Paste, dragul meu. Fie ca tu sa fii incarcat de noi sperante si noi vise pentru a face din acest an unul minunat. 

🥰️Fie ca acest Paste sa aduca multa bucurie si fericire in viata tuturor. Dumnezeu sa va binecuvanteze in fiecare zi. Paste fericit intregului staff! 

🥰️Fie ca inimile si sufletele noastre sa fie pline de pozitivitatea si bunatatea Pastelui. Fie ca Isus sa ne ofere toata puterea de a ne mentine atunci cand lucrurile sunt dificile. Paste Fericit. 

🥰️Toti sunteti ca familia mea si va doresc tuturor un Paste binecuvantat si frumos alaturi de cei dragi. Fie ca toti sa va intoarceti la lucru cu spiritul inalt si cu multe zambete. 

🥰️Draga, tu esti motivul pentru care am facut ca fiecare Paste sa fie atat de frumos, vesel si memorabil. Iti doresc un Paste foarte fericit. 

🥰️Pastele este momentul sarbatoririi bucuriei si fericirii. Paste fericit tuturor angajatilor! 

🥰️Fie ca Iisus sa binecuvanteze aceasta lume cu pozitivitate, pace si dragoste. Fie ca El sa ne lumineze cu multe cunostinte si sa ne ajute sa trecem peste intuneric. Urari calde de Pasti tuturor! 

🥰️Iti doresc un Paste binecuvantat si frumos, dragul meu. Sa te bucuri de aceasta zi alaturi de cei dragi, cu veselie si fericire. 

🥰️Va doresc multe dulciuri pentru a face din acest Paste unul memorabil pentru voi. Paste binecuvantat tuturor colegilor mei! 

🥰️Pentru familia mea draga, trimit urari calde de Pasti. Nu va faceti griji niciodata pentru viitorul vostru, pentru ca Hristos este intotdeauna acolo pentru a avea grija de fiecare dintre voi. 

🥰️Le trimit tuturor colegilor de serviciu urari calde de Paste. Fie ca aceasta zi speciala sa va umple inima de fericire si viata de pozitivitate. 

🥰️Isus este povestea Pastelui care este spusa din nou si din nou… Paste fericit! 

🥰️Paste fericit staff-ului meu. Va doresc sa aveti o sarbatoare minunata. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, iti trimit urari calde. Fie ca aceasta frumoasa ocazie sa-ti umple viata cu bucurii, pace si bunatate. Paste Fericit. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, iti trimit salutarile mele calde cu multa dragoste si ii multumesc lui Iisus pentru ca m-a binecuvantat cu o mama uimitoare ca tine. 

🥰️Draga mama, iti doresc un Paste foarte fericit. Astept cu nerabdare sa mananc tortul copt de tine. Sper la un alt Paste frumos si memorabil cu tine. 

🥰️Un Paste foarte fericit pentru parintii mei uimitori. Fie ca voi sa va bucurati de acest Paste in timp ce impartasim sarbatoarea buna si zambete frumoase. 

🥰️Urari calduroase de Paste pentru voi, mama si tata. Fie ca inimile voastre sa fie pline de fericire. Fie ca viata voastra sa fie plina de noi sperante. Fie ca casa voastra sa fie plina de cele mai frumoase binecuvantari ale lui Isus. 

🥰️Le doresc tuturor angajatilor un Paste plin de distractie. Paste Fericit! 

🥰️Un Paste cald, minunat si fericit. Fie ca acest Paste sa aduca prosperitate si succes in viata voastra. 

🥰️Le doresc un Paste foarte fericit mamei si tatalui meu. Ii multumesc lui Isus pentru binecuvantarile pe care le-a facut pentru parintii mei atat de minunati si ma rog pentru fericirea si bunastarea lor! 

🥰️Fie ca Duhul Sfant al Pastelui sa fie intotdeauna acolo pentru a va binecuvanta cu multa sanatate si multa fericire. Va doresc de Pasti multa fericire. 

🥰️Moartea nu are nicio putere asupra credinciosului. Paste fericit! 

🥰️Speranta este ceva care nu moare niciodata si mormantul gol al lui Hristos este dovada acesteia. Lucrurile pot parea grele, dar intr-o zi, succesul va veni. Paste fericit pentru tine. 

🥰️Fie ca Duhul Sfant sa fie mereu acolo sa va binecuvanteze si sa va umple inima cu fericire, sanatate cu bunatate. Va doresc un Paste foarte fericit. 

🥰️Fie ca aceasta primavara sa-ti aduca noi sperante si viata noua, plina de fericire, succes si prosperitate. Cele mai bune urari de Pasti celui mai bun tata din aceasta lume. 

🥰️Va doresc o multime de dulciuri si zambete frumoase de Pasti. Fie sa sarbatoriti aceasta zi inconjurati de cei dragi. 

🥰️Pastele ne aminteste de drumul spre eternitate. Paste fericit! 

🥰️Iti doresc un Paste foarte fericit tie si familiei tale. Sa va bucurati de aceasta ocazie cu ouale vopsite si iepurasii de ciocolata. 

🥰️Sa avem sarbatori memorabile cu ocazia Pastelui. Sa ii multumim lui Isus pentru binecuvantarile sale si sa urmam calea pe care ne-a aratat-o ​​El. Paste Fericit. 

🥰️Ii doresc un Paste fericit prietenului meu. Sa ai un an plin de sperante si vise reinnoite care te vor conduce spre succes si bucurie. 

🥰️Va doresc o multime de dulciuri cu ocazia Pastelui. Fie ca aceasta ocazie speciala sa fie plina de binecuvantari si multa dragoste pentru voi. Paste fericit! 

🥰️Domnul sa binecuvanteze toata lumea cu mai mult succes si fericire. Le doresc tuturor angajatilor un Paste foarte fericit si memorabil. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, va trimit dorinte calde de Paste voua si familiei voastre. Fie ca voi sa gasiti bunatatea si fericirea chiar si in cele mai grele vremuri. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, sa poti elibera tot ceea ce iti face viata dificila. Un Paste foarte fericit pentru tine, binecuvantat si cu pozitivitate. 

🥰️A sosit timpul sa vopsim ouale si sa savuram iepurasii de ciocolata pentru ca este cea mai buna perioada a anului. Un Paste foarte fericit pentru tine. 

🥰️In timp ce sarbatorim Pastele, imi doresc sa fiti mereu alaturi de mine pentru a adauga mai multa scanteie sarbatorii mele de Paste! Hristos a Inviat! 

🥰️De Pasti, trimit urari calde bunicii mele. Fie ca zambetul de pe chipul tau sa nu se stinga niciodata si dragostea ta sa fie mereu acolo pentru a face ca fiecare zi din viata mea sa fie una binecuvantata. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, ma rog ca Iisus sa fie mereu acolo pentru a va mentine fericiti si sanatosi. Va doresc un Paste foarte fericit! 

🥰️Pastele este momentul pentru a lua o pauza de la munca ta si a petrece ceva timp cu familia si prietenii tai. Iti doresc un Paste calduros. 

🥰️Sarbatorile Pastelui sunt incomplete fara a va dori un Paste fantastic alaturi de cei dragi. Sa va bucurati de vremurile bune si sa creati amintiri frumoase. 

🥰️Va multumesc tuturor pentru sprijin si munca grea depusa pentru finalizarea proiectului. Va doresc tuturor un Paste linistit si binecuvantat. Sa aveti o sarbatoare minunata. 

🥰️Isus traieste in noi. Paste fericit! 

🥰️Sa sarbatorim acest Paste cu pozitivitate si cu o promisiune de a raspandi pacea si fericirea. Le doresc un Paste foarte fericit tuturor colegilor mei de munca. 

🥰️Pastele este momentul pentru a impartasi rasul si a oferi rugaciuni Atotputernicului pentru a-I multumi si a cauta binecuvantari. Va doresc Paste calduros. 

🥰️Rasaritul este darul de la Dumnezeu pentru noi. Paste fericit! 

🥰️Imi doresc ca in acest Paste dragostea si sperantele voastre sa reinvie cu energii pozitive. Fie ca voi sa puteti sa va impliniti toate visele cu binecuvantarile lui Isus. Paste Fericit. 

🥰️Numai Iisus are puterea asupra mortii! Paste fericit! 

🥰️Draga, iti doresc un Paste foarte fericit. Iisus sa te binecuvanteze cu multa sanatate si multa fericire pentru a face din acest an unul grozav pentru tine. 

🥰️Pastele este momentul sa ne amintim de iubirea perfecta pe care Dumnezeu o are pentru fiecare dintre noi. Fie ca aceasta pura dragoste sa umple fiecare inima cu bucurie si speranta. Va doresc un Paste cald. 

🥰️Pastele ne aminteste de festivitati. Pastele ne aminteste de sarcina noastra de a raspandi pacea si fericirea in aceasta lume. Pastele imi aminteste sa va trimit toate urarile calde. 

🥰️Cu ocazia Pastelui, le urez tuturor colegilor mei un Paste memorabil si vesel. Fie ca aceasta zi speciala sa raspandeasca zambete si noi sperante in viata voastra. 

🥰️Fie ca bunatatea Pastelui sa depaseasca aceasta zi si sa raspandeasca in viata voastra noi sperante si noi bucurii. Paste fericit tuturor colegilor mei de munca. 

🥰️Pastele este cea mai asteptata perioada a anului, intrucat sarbatoreste noua viata, noua speranta si noul inceput. Va doresc un inceput binecuvantat de viata astazi. 

🥰️Iti doresc un Paste foarte fericit. In aceasta zi, iti caut dragostea si binecuvantarile, asa cum le caut de la Isus. 

🥰️Fie ca acest Paste sa fie plin de oua decorate si bomboane delicioase. Va doresc un Paste plin de veselie, alaturi de familie si prieteni. 

🥰️Un Paste foarte fericit pentru tine, prietene. Fie ca tu sa te bucuri de aceasta zi alaturi de cei dragi, multumind lui Iisus pentru dragostea si binecuvantarile sale. 

🥰️Le doresc tuturor angajatilor o sarbatoare minunata de Pasti. Sper ca asocierea voastra cu compania va continua mult timp. Paste Fericit. 

🥰️A murit si apoi s-a intors din nou pentru a ne oferi o viata noua… Paste fericit tuturor!