Mesaje si urari fericite de Paste

[ File # csp8407155, License # 1612257 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / focalpoint

Pentru multe persoane, Pastele marcheaza inceputul oficial al primaverii, asa ca este momentul perfect pentru a impartasi mesaje fericite de Paste cu oamenii pe care ii iubim. Daca sunteti in cautarea mesajelor si urarilor de Paste pentru cei pe care ii iubiti, consultati aceste mesaje fericite de Paste. Inspira-te de aici: https://foxi.ro/articol/mesaje-de-paste.

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucuranduva de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!
Ma contactat iepurasul si mia zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.
In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet Hristos a inviat!.
Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!
Simtamantul daruit de Paste nu se sfarseste niciodata ; el este un semn al renasterii naturii si o promisiune a unei noi vieti in prietenie si dragoste.Un Paste fericit pentru cel mai bun prieten / cea mai buna prietena !
De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.
In noaptea de inviere clopotele bat,/Iar eu iti spun cu drag: Hristos a Inviat!
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele!
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Paste Fericit!
Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa vaduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!
Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.
Sper ca Pastele sati intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!
Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sati aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastreā€¦
Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sati dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. Eo lume noua, in pacat ca uiti sa ierti cei de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!
Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.
Hristos a inviat! Sa fiti binecuvantati cu bogatie sufleteasca, cu iubire si cu speranta. Sarbatorile sa va aduca binemeritata pace si sanatate, dumneavoastra si celor dragi. Paste fericit.
Iisus nu ne poate uita ; am fost incrustati cu totii in palmele mainilor lui.
Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine sa scumpit, iar iubitul iepuroi sa vaduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!
Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca, Hristos a inviat! In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet Hristos a inviat!. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi! Un inger bland din cer coboara, Se roagan taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Inviat! Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Miam dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat! 16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!
Crucea purtata de Cristos ne dovedeste ca dragostea Domnului ajunge pana in cele mai nepatrunse profunzimi , ca ea se imparte fara nici o preferinta tuturor si dureaza o eternitate.
Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!
De Pasti iti doresc sa dai de oul incondeiat castigator, de cozonacul cel mai pufos, sa prinzi iepurasul de urechi si sal scuturi bine de tot de cadouri, sa fii inconjurat de prieteni!
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Paste Fericit!
Iti doresc un Paste foarte fericit , dragoste din plin si cele mai bune urari.Fie ca zilele Pastelui si ale acestui an sa iti ofere o multime de fericire si bucurie in viata .Sa ai o viata imbelsugata in iubire si sa sarbatoresti Pastele de cel putin 100 de ori ! Un Paste fericit !