Sfaturi despre introducerea jucariilor sexuale in relatii

Introducerea unui produs erotic in relatia ta, cum ar fi un vibrator sau un kit de bondage iti poate imbunatati viata sexuala si sa mentina scanteile aprinse. Poate te-ai jucat cu ideea de a folosi una cu partenerul tau, dar nu stii cum sa abordezi partenerul cu privire la acest nou nivel de intimitate. Daca tu si partenerul dvs. sunteti confortabil unul cu celalalt, dar nu sunteti sigur cum ar reactiona el la ideea de a folosi o jucarie sexuala, iata cateva modalitati care va pot ajuta sa introduceti jucariile sexuale in relatia voastra.

Daca nu ati cumparat niciodata o jucarie sexuala, ar fi sugerat sa navigati pe mai multe site-uri web pentru jucarii pentru adulti. Multe dintre site-urile web pentru jucarii pentru adulti, ofera recenzii despre produse de la clienti. Uitatul pe site-urile de jucarii pentru adulti va poate ajuta, de asemenea, sa intelegeti diferitele tipuri de jucarii disponibile si pot avea chiar o intreaga sectiune dedicata jucariilor sexuale pentru cupluri. De exemplu, exista inele de erectie vibrante, cu un stimulator clitoral atasat, care sunt purtate de barbat pentru a spori senzatiile pentru ambii parteneri in timpul actului sexual. Daca un inel de erectie vibrant nu vi se pare potrivit, consultati unele dintre vibratoarele mai traditionale care sunt simplu de utilizat, vezi vibratoare esexshop.ro. Daca doriti mai multa asistenta, dar nu va simtiti suficient de confortabil pentru a merge la un magazin, contactati serviciul pentru clienti. Departamentul de servicii pentru clienti este obisnuit sa ajute clientii care sunt noi in achizitionarea de jucarii pentru adulti si pot oferi sugestii utile cu privire la ce jucarie sexuala este potrivita pentru tine si partenerul tau. Asigurati-va ca achizitionati de la un site web care are un numar de telefon disponibil, spre deosebire de cele care au doar un e-mail. Prin urmare, puteti contacta direct serviciul pentru clienti si puteti evita asteptarea raspunsurilor prin e-mail.

Dupa ce va informati mai bine despre diferitele jucarii sexuale, aduceti subiectul in tema partenerului dvs. atunci cand va aflati intr-o atmosfera confortabila. Stati cu partenerul dvs. si ridicati ideea de a va duce relatia la un alt nivel. Lasati partenerul sa stie cum se simte incorporarea unei jucarii sexuale in relatie. Asigurati-va ca el sau ea nu se simt jigniti si asigurati-i ca nu este vorba ca ei sa nu fie un bun iubit. Este vorba despre impartasirea a ceva intim si special impreuna. Daca are intrebari, spuneti-i ca ati facut cercetari asupra unor produse.

Daca partenerul dvs. este dispus sa incerce, construiti emotia experientei facand cumparaturile pentru jucarii sexuale impreuna. Uita-te pe computer cu partenerul si rasfoieste diferitele produse pe care le-ati gasit. Asigurati-va ca permiteti partenerului dvs. sa contribuie cu ce produse ar dori sa incerce. Poate doriti sa incercati mai multe tipuri diferite. Poate incercati o vibratie traditionala, o vibratie clitorala mica, cum ar fi o racheta de buzunar i vibe sau un inel de erectie. Ar fi sugerat, de asemenea, sa cumparati un lubrifiant personal pe care sa-l folositi cu jucariile dvs. sexuale pentru a va asigura ca experienta este una placuta si confortabila.

Dupa ce ati plasat comanda pentru jucariile sexuale, planificati o noapte speciala impreuna, atunci cand aveti timp sa incercati noua dvs. achizitie. Creati o atmosfera confortabila in care dumneavoastra si partenerul dvs. va puteti relaxa pe deplin. Aducerea unei jucarii sexuale in relatia dvs. va poate consolida legatura si va poate apropia de tine si de partenerul tau.