9 sfaturi pentru a mentine pasiunea in viata in timpul casatoriei

Daca exista dragoste, respect, valoare si interes, totul va fi posibil intr-o relatie de cuplu, inclusiv reluarea pasiunii sau pierderii abandonate, pe langa intimitate si acel contact fizic si sentimental atat de fundamental pentru fiecare cuplu.

Este foarte comun ca in relatiile de cuplu durabile si cu ani de convietuire, contactul fizic, intimitatea, dorinta si toate aceste lucruri sa scada, ceea ce poate fi normal sa se intample, insa, daca exista inca sentimente intre cei doi , este foarte posibil ca acestea sa trezeasca din nou pasiunea.

Este de inteles si stiut ca exista multi factori in viata care pot interfera negativ cu intimitatea, cu toate acestea, este acelasi cuplu care permite altor elemente sa intervina in viata sexuala si sa le afecteze. Se stie ca viata de zi cu zi, copiii, responsabilitatile, munca, grijile si problemele pot ingreuna intalnirile sexuale, cu toate acestea, daca exista interes, va exista intotdeauna timp. In plus, aceasta provocare de a va oferi timp pentru ea va fi distractiva.

Ce se intampla cu sexualitatea in timp?

La inceputul oricarei relatii, indragostirea este motivul si motorul principal, acesta este ca un impuls care ne conduce spre iubire si dorinta de cealalta persoana. Totusi, acel sentiment nu dureaza, dupa maximum 2 ani, se transforma, nu mai este atat de interesant sau impulsiv, insa, daca este, dar trebuie sa fim constienti ca rutina, monotonia si intregul mediu pot influenta pentru ca aceasta conexiune sa coboare, este foarte posibil sa o reinvie, dar pentru aceasta, ambele trebuie sa o doreasca si sa isi plaseze vointa si angajamentul in ea.

Sfaturi pentru reluarea pasiunii in cuplu

Calatorie: acest lucru va ajuta intotdeauna; intrucat este un moment singur pentru ei sa-si petreaca timpul reciproc si intr-un loc in afara contextului cotidian.

Bucurati-va de filme: acesta este un moment pentru ca amandoi sa va bucurati reciproc de compania.

Amintiti-va momentele placute din trecut: treziti-va acea senzatie de infatuare amintindu-va in momentele de practica din trecut. De exemplu, locul primului sarut, prima intalnire sau locul in care au avut o experienta minunata.

Realizati contactul vizual: Exista detalii care par mici, dar care au o semnificatie si o putere deosebita pentru a trezi pasiunea, iar unul dintre ele este contactul vizual, toate acele cuvinte si dorinte care pot fi transmise doar cu o privire.

Alerta date importante: desi nu au nevoie de o zi anume pentru a impartasi si a trai momente speciale, este important sa isi aminteasca si sa sarbatoreasca date semnificative.

Exprimati-va: Exista multe modalitati creative de a starni dorinta in partenerul dvs., fie ca este vorba de fraze de pasiune, o nota mica, un mesaj text si multe alte moduri, care pot fi diferite si distractive.

A avea experiente noi este esential: activitati care iti scot relatia din rutina la care este supusa, idei noi care provoaca initiativa in cuplu si situatii distractive in care iti petreci timp pentru tine. O calatorie, de exemplu! De asemenea, impartasirea plimbarilor, conversatii lungi, vizite frumoase si chiar jacuzziul unui hotel romantic readuce pasiunea in cel mai bun mod. O escapada nu strica niciodata. Folositi ajucarii sexuale, afrodisiace si de ce nu, vizionarea de filme porno impreuna poate aprinde acea scanteie care lipseste si poate imbunatati creativitatea.

Scapa de stres cu contactul fizic: Exista momente in care contactul dintre piele si piele cu partenerul tau ajuta la eliberarea stresului, la simtirea calmului, alinare si bunastare.

Sexul este adesea motorul in relatii, o chimie buna in pat poate adauga multe puncte oricarei relatii. Dar aceasta chimie nu dureaza pentru totdeauna, odata cu trecerea timpului si a rutinei dorinta poate fi diminuata.

Uneori, cauzele nu sunt doar psihologice, dar organismul inceteaza sa mai produca dorinta pentru anumite obiceiuri sau alimente pe care le consumam. Desi cauzele sunt diverse, consecintele in multe dintre cazuri sunt aceleasi.