Activitati familiale pentru vara

In fiecare an vor fi momente in care este pur si simplu prea frumos afara ca sa stai in casa. Exista atat de multe activitati familiale de facut incat o sa va chinuiti sa le potriviti pe toate in timpul verii! Cand copiii sunt in vacanta, lucrurile devin si mai dificile, deoarece va trebui sa va ganditi la o multime de evenimente care sa ii impiedice sa se plictiseasca sau sa fie nelinistiti. Dar nu va temeti, iata care sunt cateva activitati familiale pentru vara.

Picnic intr-un parc

Este probabil sa nu fiti singura familie care sa se gandeasca sa faca un picnic in parc in aceasta vara, asa ca duceti-va devreme pentru a obtine cel mai bun loc! Si cand spunem picnic, vorbim despre: patura de flanela, cos de rachita, precum si sandwich-uri, limonada, pepene verde si brownies cu ciocolata pentru desert. Nu uitati de unele jocuri in parc pentru a-i distra pe copii, cum ar fi un meci de fotbal, Nerf si Frisbee.

Muzeu

Trecutul poate deveni cu adevarat viu in muzee. Nu mai sunt doar artefacte dupa artefacte in cutii de sticla, multe muzee de stiinta, istorie naturala sau aviatie au afisaje interactive si extrem de placute, care fac tot posibilul pentru a te invata ceva in mod distractiv. Si inca nu am mentionat dinozaurii! Daca filmul Jurassic World este vreo dovada, atunci oamenii nu pot obtine suficient de multe informatii despre aceste creaturi vechi de 65 de milioane de ani, iar muzeele de istorie naturala au adesea schelete de dinozaur complete, care va vor uimi si fascina in aceeasi masura.

Camping

Camping? Vrei sa spui sa inghesuiti totul din bucatarie intr-o masina, conducand pana la camping si petrecand ore intregi pentru a ridica un cort de dimensiuni potrivite pentru intreaga familie, care arata de parca prima bataie de vant blanda il va darama. Acesta ar putea fi punctul de vedere al multora, dar acest lucru nu este complet adevarat. O vacanta de camping poate insemna, de asemenea, una luxoasa si relaxanta, fara amenajarea corturilor! Optand pentru inchirierea unei rulote sau unei remorci care combina transportul si spatiile de cazare ar putea fi cea mai buna inventie. Inchirierea unei rulote timp de cateva zile este posibila prin intermediul acestei companii, asa ca verificati daca in zona exista o rulota sau o remorca.

Gradina zoologica

Nu este greu sa vezi de ce gradinile zoologice au fost o relaxare de o zi de mai bine de 100 de ani. Sa poti sa vezi animale salbatice in viata reala este un deliciu, si sa treci de la o incinta la alta este adesea o activitate pentru intreaga zi!

Parc tematic

O calatorie intr-un parc tematic nu trebuie sa fie intotdeauna la Disney World sau Disneyland. Indiferent unde locuiti, este foarte probabil sa gasiti un parc tematic (sau un parc de distractii) nu prea departe. Cei mai multi copii adora senzatiile tari si sa se dea in tobogane cu apa, dar, de obicei, exista ceva pentru toata lumea. Fie ca este vorba despre o sedinta foto, afisaje distractive de la profesionisti sau poate doar o plimbare placuta si relaxanta, orice parc tematic va fi distractiv.

La plaja

O excursie de o zi clasica, dar una care nu se va uita niciodata. Chiar daca nu va place sa intrati in apa, puteti paria ca copiilor le va placea sa se stropeasca si sa inoate toata ziua! Pur si simplu sa stai pe plaja sub o umbrela cu o carte intr-o mana si cu o bautura in cealalta, este unul dintre cele mai relaxante distractii de vara. Oh, si amintiti-va sa luati protectia solara, altfel veti avea arsuri cateva zile dupa aceea!