Cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere

Indiferent daca esti sau nu un tip romantic, luna de miere ar trebui sa fie cea mai buna si cea mai memorabila calatorie din viata ta. Daca vreti cu adevarat sa aveti o escapada perfecta dupa nunta, ar trebui sa va alegeti destinatia cu intelepciune. Iata mai jos o lista cu cele mai bune locatii pentru luna de miere din intreaga lume.

Croatia

Situata de-a lungul Marii Adriatice din Italia, aceasta tara mediteraneana are plaje uimitoare si o multime de explorat, de la orase de pe dealurile stravechi pana la marea identica cu cea din Caraibe, pana la trufe si ulei de masline atat de bune, ar trebui sa lasati blugii subtiri acasa – o luna de miere ca raiul pe pamant.

Insulele din Caraibe

Daca va place ideea de a simti lumea departe, dar doriti accesul la toate facilitatile de acasa, insulele din Caraibe va ofera o evadare finala. Aceste insule au fost mult timp populare pentru luna de miere si nu este de mirare de ce; De la Anguilla la Puerto Rico la Insulele Virgine din Statele Unite – plaje frumoase, statiuni de lux si o multime de activitati va intampina. Fiecare insula are propriul vibe, ceea ce face usor sa gasesti ce e potrivit pentru tine.

Tahiti

Daca va plac cu adevarat insulele frumoase, florile exotice si bijuteriile unice, Tahiti este una dintre cele mai frumoase locatii pentru luna de miere. Aceasta insula polineziana franceza a fost considerata intotdeauna paradisul pe pamant. Bucurati-va de relaxare pe plaja, de excursii in natura, luati in considerare scufundari, snorkeling, canotaj, calarie, tura cu elicopterul sau muzeele si magazinele locale.

St Lucia

Aceasta superba insula inconjurata de Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic are golfuri frumoase si retrase si una dintre cele mai celebre plaje – Anse des Pitons (plaja cu zahar). Aceasta insula vulcanica are plaje perfecte, peisaje montane frumoase si paduri tropicale luxuriante. Indreptati-va in padurea ploioasa – drumetie sau cu bicicleta in mijlocul pomilor de mango si guava catre izvoarele cu sulf umplute cu minerale si vizitati piata veche de 100 de ani, care vinde produse colorate, mirodenii si artizanale.

Belize

Vrei sa faci luna de miere in locul in care merg si vedetele? Aruncati o privire catre Belize, care a devenit un punct principal al lunilor de miere in ultimii ani. Este unul dintre putinele locuri de pe Pamant unde puteti vizita ruinele antice maya, plimbari prin padurea tropicala, relaxati-va pe o plaja cu nisip alb si, de asemenea, sa inotati de-a lungul unuia dintre cele mai mari recife de corali din lume.

Tailanda

Aceasta oaza din Asia de Sud-Est este un loc in care jungla este plina de temple ornamentate, iar orasele sunt pline de palate antice si o serie de mancare stradala. Aici, plajele sunt intinderi foarte mari de nisip, asezate pe un ocean spumos, punctat cu formatiuni insulare din calcar.

Bali

Bucurati-va de apele transparente, recifurile de corali si plajele curate din aceasta insula tropicala. Acest rai indonezian este unul dintre cele mai romantice locuri pentru luna de miere. Pe langa elementele sale superbe naturale, insula este cunoscuta si pentru formele sale de arta diverse si muzica sa. Scufundati-va in cultura locala cu o vizita la spa, unde tratamentele prezinta traditii de vindecare balineze si bucurati-va de delicioasa bucatarie autentica.
Bali este un mic paradis tropical. Aici se gasesc plaje pitoresti, paduri luxuriante, jungle frumoase, o fauna diversa si multe altele. Va puteti bucura de o varietate de activitati, de la cumparaturi la viata de noapte si tot ce este social.