Atunci cand spui “Vreau sa fac videochat de acasa”, stii care sunt dezavantajele?

vreau sa fac videochat de acasa

Videochatul de acasa pare atractiv din multe puncte de vedere. Poti lucra din confortul casei tale, cate ore vrei pe zi si nu trebuie sa imparti banii castigati cu studioul. Acestea sunt motivele pentru care multe tinere aleg sa desfasoare activitatea pe cont propriu, iar daca si tu esti tentata, ar trebui sa iei in calcul si dezavantajele.

Atunci cand spui: “Vreau sa fac videochat de acasa”, probabil ca nu ai aflat inca cu ce obstacole te poti confrunta. Nu este avantajos sa fii model online pe cont propriu, iar, in randurile urmatoare, vei afla de ce:

Va fi necesar sa investesti multi bani in decor si aparatura

Pentru a avea un mediu profesional de lucru, va trebui sa te ocupi singura de lumini, aparatura tehnica si decor. Toate aceste elemente joaca un rol foarte important si nu pot fi neglijate, daca iti doresti sa ai castiguri mari. Decorul dezordonat si aparatura invechita iti vor compromite garantat incasarile, asa ca va fi necesar sa faci o investitie mare.

Va trebui sa locuiesti singura

Ca sa iti desfasori activitatea de model online, este esential sa ai intimitate. Vei petrece multe ore in fata camerei web si este important sa te poti exprima dupa bunul plac in timpul discutiilor cu membrii. In cazul in care locuiesti cu cineva, nu te vei simti in largul tau in timpul show-urilor private, fapt pe care il vor percepe si membrii.

vreau sa fac videochat de acasa

Iti vei pierde motivatia

Este usor sa-ti pierzi entuziasmul atunci cand faci videochat de acasa. Confortul locuintei tale te poate indemna la somn si leneveala, in loc sa te ambitioneze pentru a avea incasari cat mai mari. Multe dintre tinerele care au incercat sa devina modele online pe cont propriu au esuat tocmai din acest motiv, fapt pe care il confirma si modelele pe un forum dedicat domeniului.

Nu beneficiezi de training

Sesiunile de training sunt vitale daca nu ai mai lucrat pana acum in industria divertismentului pentru adulti. Studiourile au traineri care le invata pe modelele incepatoare care sunt secretele succesului in domeniu.

Ele afla cum sa se comporte in fata camerei web, care sunt cele mai eficiente tehnici de seductie si cum sa abordeze fiecare membru in parte. Mai mult decat atat, trainerii le monitorizeaza activitatea si le ofera ponturi utile atunci cand au nevoie.

Nu te bucuri de suport tehnic

Multe modele au renuntat sa mai faca videochat de acasa, dupa ce au vazut ca apar tot felul de probleme de ordin tehnic pe care ele nu au stiut cum sa le rezolve. Aceste obstacole iti vor intrerupe activitatea si iti vor provoca mult stres.

In schimb, daca vei opta pentru oferta unui studio, vei beneficia de suport tehnic 24/7. Orice problema vei intampina va fi remediata in cel mai scurt timp, fara sa fie necesar sa te stresezi tu din cauza ei.

In cazul in care vrei sa afli mai multe detalii despre videochatul de acasa, acceseaza site-ul www.videochatforum.ro. Aici vei putea discuta cu alte modele online care iti vor impartasi din experientele lor si te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie!