Ce carte de Tarot ti se potriveste in functie de semnul zodiacal

Fiecare semn zodiacal este legat de una dintre cărțile de Tarot din Arcana Majoră. Majoritatea acestor cărți puternice au imagini cu figuri arhetipale care reprezintă esența unui tip de persoană. Vedeți mai jos ce spune cartea dvs. Tarot despre semnul dvs.!

Cartea Tarotului Berbecului: Împăratul

Cartea ta de Tarot este Împăratul, tipul care va fi mereu acolo când vei avea nevoie de el. Afla  mai multe despre aceasta carte pe tarot.ro. Acest card reprezintă loialitatea semnului tău și capacitatea de a rămâne alaturi de prietenii tai indiferent de situatie. La fel ca figura regală de pe cardul dvs., vă folosiți autoritatea și puterile analitice pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a vă atinge obiectivele.

Cartea de Tarot a Taurului: Hierofantul

Cardul dvs., Hierofantul, reprezintă învățarea de la profesori cunoscuți, care vă pot ajuta să căutați adevăruri superioare explorând tradițiile încercate și adevărate. Trecând prin superficial, aceste suflete învățate vă pot conduce la inima problemelor în care cunoștințele profunde dezvăluie lecții importante de viață.

Cartea de Tarot a Gemenilor: Iubitorii

Fiecare persoana in Gemeni este binecuvântata cu o natură duală reprezentată de cartea ta de Tarot, The Lovers. Punctele de cotitură pentru dvs. implică adesea să faceți o alegere morală între a lua drumul cel mare sau cel mic. Acest card vă încurajează să vă cântăriți cu atenție opțiunile și să urmați calea dictată de integritatea personală.

Cartea Tarotului Racului: Carul

Rămâi mândru și puternic în timp ce ghidezi Carul pe cartea ta, conducând un curs constant și ridicându-te deasupra conflictelor vieții. Chiar dacă Racii caută securitate, îți place și libertatea drumului liber, unde poți folosi intuiția ta foarte dezvoltată pentru a câștiga cursa.

Cartea de Tarot a Leului: Puterea

Cartea Forță reprezintă forța ta fizică – precum cea a puternicului Leu de pe cartea ta – precum și priceperea ta emoțională, mentală și spirituală. La fel ca Leul, ești binecuvântat cu mult curaj, ceea ce te ajută să treci peste probleme și obstacole. Pe argesmedia.ro – horoscop tarot poti gasi mai multe informatii despre cartile de tarot specifice fiecarei zodii.

Cartea de Tarot a Fecioarei: Pustnicul

La fel ca Pustnicul, de multe ori trebuie să încetiniți și să intrați în interior pentru a vă concentra asupra scopului dvs. în viață. Imaginea de pe această carte – un bătrân – reprezintă o persoană obosită cu lumea exterioară. Când se retrage pentru a explora misterele vieții sale interioare, devine deschis și inocent ca un copil.

Cartea Tarot a Balanței: Justiție

Justiția ține cântarul, cerându-vă să vă cântăriți dorințele în funcție de nevoile voastre. Pentru a ajunge la un rezultat corect, trebuie să vă lăsați sentimentele și emoțiile deoparte.

Cartea de Tarot a Scorpionului: Moarte

Ca și cartea ta de Tarot, Moartea semnifica transformarea. De multe ori vă vărsați pielea ca un șarpe, căutând să vă eliberați spiritul și să renașteți. Pentru că ești capabil să te detașezi de legăturile care îi leagă pe ceilalți, îți este ușor să-ți schimbi identitatea, făcându-te persoana misterioasă pe care toată lumea vrea să o descopere.

Cartea de Tarot a Săgetătorului: cumpătare

Ca și cardul tău, Temperance, ești un mediator supradotat, capabil să găsească un punct comun prin echilibrarea judecăților cu înțelegere și conștientizare autentice. La fel ca un flux continuu învolburător, îți croiești drum prin orice dificultăți care ți se arata.

Cartea de Tarot a Capricornului: Diavolul

Cartea Diavolului te încurajează să te confrunți cu sinele tău din umbră pentru a aduna cunoștințele necesare transformării spirituale. Te sfătuiește să reflectezi la orice negativitate care te-a făcut să te îndoiești de tine însuți, să o schimbi pentru încredere și să păstrezi cu fermitate viziunea ta cea mai înaltă despre cine ești.

Cartea Tarotului Vărsătorului: Steaua

Cardul tău, The Star, se concentrează pe optimismul tău. Când îți dorești stelele, crezi cu adevărat că poți atinge dorințele inimii tale. Slujba ta în această lume este să îi convingi și pe alții că pot, ajutându-i astfel să-i conducă acasă într-un sens spiritual.

Cartea Tarotului Peștilor: Luna

La fel ca si cartea ta de Tarot, Luna, ești o creatură cu stări de spirit în continuă schimbare. Cel mai bine faci atunci când ajungi la ciclurile naturii și le folosești pentru a-ți reîmprospăta puterile intuitive. Luna stăpânește emoțiile, care sunt costumul tău puternic, mai ales atunci când îți folosești natura compasională pentru a-i ajuta pe ceilalți.