Cel mai bine platiti actori coreeni

Cine sunt actorii coreeni cel mai bine platiti in 2020? Coreea este o industrie enorma cand vine vorba de emisiuni de televiziune si filme sau drame. Actorii coreeni sunt extraordinar de calificati si, in plus, personajele coreene de pe ecran, au sustinut media in tara. Aceasta industrie a transmis un segment de cei mai buni artisti din Coreea. In continuare este prezentata lista cu cel mai bine platiti actori coreeni din 2020.

Ji Chang Wook

Este un actor sud-coreean care se remarca in special in toata tara. El a obtinut faima dupa ce a jucat rolul principal in serialul de zi cu zi Smile Again. Mai mult, el este unul dintre cei mai atractivi specialisti performanti din tara. Wook a lucrat in mai multe seriale de drama, printre care Empress Ki, Warrior Dong-soo si Healer. Pentru fiecare scena, el primea in jur de 42.000 de dolari. Ji Chang Wook, care are 32 de ani, s-a nascut in Anyang, Coreea de Sud si are 182 cm inaltime.

Song Joong KI

Este un personaj al ecranului din Coreea de Sud, care a ajuns la faima prin drama istorica Scandal Sungkyunkwan. A jucat in multe alte seriale si filme de lung metraj. Song Joong KI primeste in jur de 50.300 de dolari pe scena. S-a nascut pe 19 septembrie 1985. Tune Joong KI are 175 cm inaltime.

Lee Jong Suk

Lee Jong Suk este cel mai tanar model din Saptamana modei de la Seul. A jucat rolurile principale in Doctor Stranger, Scoala 2013, Pinocchio si I Can Hear Your Voice. Lee primeste cam 50,000 USD pentru fiecare scena. Nascut pe 14 septembrie 1989 (varsta de 30 de ani) la Suwon, Coreea de Sud, Lee are o inaltime de 182 cm.

Yoo Ah In

Este un actor din Coreea de Sud care a ajuns faimos prin intermediul serialului Scandal Sungkyunkwan – un cunoscut serial de actiune de televiziune din Coreea. Mai mult, Yoo Ah In este campion, el este printre cei mai atractivi actori din Coreea. Este cel mai cunoscut pentru rolurile sale din Secret Love, Punch, The Throne, Six Flying Dragons si Veteran. Yoo Ah Incaseaza 58.700 USD pe scena. S-a nascut pe 6 octombrie 1986 (varsta de 32 de ani) la Daegu, Coreea de Sud. Are 178 cm inaltime.

Lee Min Ho

El este, de asemenea, un model si vocalist. Lee Min Ho a devenit faimos in Coreea cu rolul sau in Boys over Flowers, care i-a castigat cateva premii. De asemenea, Lee Min Ho a castigat premiul pentru cel mai bun actor nou in televiziuni. El s-a remarcat, de asemenea, pentru rolurile sale de lider in City Hunter, The Heirs si Personal Faith. Lee a jucat in primul sau rol principal in film cu Gangnam Blues (2015), urmat de primul sau film din China, Bounty Hunters (2016). El incaseaza in jur de 58.700 USD pentru fiecare scena. Nascut pe 22 iunie 1987 (varsta de 32 de ani) in Heukseok, Coreea de Sud, are 187 cm inaltime.

Lee Seung GI

Lee Seung GI este cantaret, actor, gazda si vedeta. Este printre cele mai cautate personaje de pe ecran din Coreea. El se remarca pentru numeroase melodii de succes, precum ,,Why You’re My Woman”, ,,Will You Marry Me” si ,,Return”. Si, Lee Seung GI incaseaza in jur de 58.700 de dolari pe scena. Lee Seung GI s-a nascut pe 13 ianuarie 1987 (varsta de 32 de ani) la Banghak-Dong, Coreea de Sud. Are 180 cm inaltime.

Deci Ji Sub

Este un apreciat actor coreean, cel mai cunoscut pentru rolurile sale din diverse seriale de televiziune precum; Cain si Abel, Oh Venusul meu, Soarele Maestrului si I’m Sorry. Deci Ji Sub incaseaza 67.100 USD pe scena. Asadar, Ji Sub s-a nascut pe 4 noiembrie 1977 (varsta de 42 de ani) la Seul, Coreea de Sud. Are 185 cm inaltime.