Locuri speciale de vizitat din intreaga lume

Prezentand lista cu cele mai bune locuri de vizitat in intreaga lume, lista include insule exotice, metropole gigantice si situri istorice de clasa mondiala pe care trebuie sa le vizitezi. De asemenea, unele dintre acestea sunt foarte faimoase, unele dintre ele sunt locuri despre care poate nu ai auzit niciodata. In continuare, sunt prezentate cele mai bune locuri pe care trebuie sa le vizitezi din intreaga lume in 2020. Sunt uimitoare, te lasa cu gura cascata, sunt in topul listei cu locuri pe care trebuie sa le vezi cu adevarat inainte sa mori.

Insula Palawan, Filipine

Insula Palawan este cea mai frumoasa insula din Filipine si cea mai mare din provincia Palawan. Este ca o bucata de rai, de asemenea, votata drept cea mai frumoasa insula din lume de multe ori. Destinatia finala plina de peisaje marine si peisaje naturale incredibil de frumoase. Impreuna cu animale salbatice exotice, cascade linistite si sate deosebit de frumoase pentru pescuit, este una dintre cele mai biologice insule din Filipine. Ce sa faci aici? Potrivit revistei National Geographic Traveller, Palawan este cea mai frumoasa destinatie insulara din regiunea Asiei. Daca te duci vreodata la Palawan, trebuie sa vizitezi rezervatia naturala de la Calauit si sanctuarele faunei salbatice. Si trebuie sa ajungi si in El Nido si Insula Coron, considerata drept unul dintre cele mai frumoase locuri pentru scufundari din lume.

Barcelona, Spania

Barcelona, cunoscuta in intreaga lume pentru legendara sa echipa de fotbal. Este capitala Cataloniei si al doilea oras ca marime din Spania. Barcelona este situata pe coasta de nord-est a Peninsulei Iberice, cu vedere la Marea Mediterana. Are un climat mediteranean cu ierni blande, umede si veri calde si uscate. Barcelona are multe atractii pentru turisti precum Sagrada Familia de Antonio Gaudi, Acuarium de Barcelona, Poble Espanyol de Montjuic, altfel cunoscut sub numele de Satul spaniol, La Pedrera – Casa Mila de Antonio Gaudi si multe altele.

Londra, Anglia

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit. De asemenea, Londra s-a clasat pe primul loc in topul celor mai bune locuri de vizitat din lume de catre U.S. News Travel. Exista atat de multe locuri interesante de vizitat in Londra. Cu cartiere eclectice si repere numeroase, Londra necesita cateva zile ca sa vizitezi locurile cele mai frumoase. De-a lungul malului londonez, vei gasi o reconstructie a Teatrului Globos al lui Shakespeare, povestitorii rezidenti arata vizitatorilor fiecare element complex al acestei impresionante cladiri. Cu un London Pass puteti vizita toate aceste atractii de top din Londra, o economie fantastica a obiectivelor turistice!

Paris, Franta

Paris este capitala si cel mai mare oras al Frantei. Este situat pe raul Sena, in nordul Frantei, in inima regiunii Ile-de-France. Parisul are climatul oceanic tipic din vestul Europei, care este afectat de Curentul Atlanticului de Nord. Peste un an, clima din Paris poate fi descrisa ca fiind blanda si moderat umeda. Paris are multe locuri atractive, cum ar fi Turul cu barca pe raul Sena, Cimitirul Pere Lachaise, Sacre Coeur si Montmartre, Arcul de Triumf si Champs-Elysees, Sorbona si Cartierul Latin, Musee d’Orsay, Turnul Eiffel si multe altele.

Insula Maui, SUA

Insula Maui este a doua ca marime din Insulele Hawaii. Peisajele diverse ale insulei sunt rezultatul unei combinatii unice de geologie, topografie si clima. Clima Insulelor Hawaii se caracterizeaza printr-un an cu doua sezoane, temperaturi blande si uniforme peste tot. In Maui exista numeroase atractii de vizitat precum Orasul Paia, Windsurfers Beach Ho’okipa, Cascada Puahokamoa, Pennisula Keanae, State Parl Pua’a Ka’a, State Park Wai’anapanapa, Golful Hana, Hana si Ohe’o Gulch sunt cele mai celebre locuri. Cautati cele mai bune oferte de preturi pentru hotelurile din Maui si sigur veti avea parte de cea mai minunata experienta.