Cele mai bune echipamente de gimnastica de care ai nevoie in 2020

Au disparut acele zile in care un stil de viata sanatos si o figura perfecta ar putea fi obtinute doar prin dieta. In aceste vremuri moderne, avem o alternativa mai proactiva si mai sanatoasa la perspectiva ,,mortii si alimentatiei”. Astazi, este mai bine sa incepi sa investesti in cele mai bune echipamente de gimnastica pentru acasa. Initial, antrenamentul fizic era o activitate limitata doar la cei patru pereti ai unei sali de sport. Cu toate acestea, acum conceptul de ,,sala” este adoptat de o multime de oameni. Echipamentele de exercitii ne ofera un spatiu mai convenabil si personalizat pentru a lucra in compania diverselor masinarii de gimnastica.

Urmatorul articol va va ghida cu privire la modul in care sa va proiectati propria sala de gimnastica perfecta si compacta prin evidentierea catorva dintre cele mai bune echipamente de gimnastica din 2020 in care sa investiti.

Lucruri pe care sa le iei in considerare cand cumperi echipament:

Exista o multime de factori de luat in considerare inainte de a cumpara tot ceea ce ai nevoie pentru sala de sport de acasa. Mai jos, veti gasi unele dintre lucrurile la care trebuie sa va ganditi.

Spatiu
Decizia asupra celor mai bune echipamente de gimnastica nu este o sarcina usoara. Conform mai multor recenzii de gimnastica de acasa, cel mai crucial pas in proiectarea salii de sport de acasa este alegerea unui spatiu adecvat si care sa va permita sa va exersati cu usurinta antrenamentul zilnic.

Avand o idee clara despre spatiu, veti putea alege tipul de echipament de antrenament pe care il puteti avea. Echipamentele de exercitiu pentru acasa, cum ar fi greutati libere, necesita maximum 5 metri patrati, 3 metri patrati sunt necesari pentru banda de alergare, iar celebra statie multi-gimnastica trebuie sa aiba intre 5 si 20 de metri patrati.

Obiective
Este esential sa aveti claritate in legatura cu ceea ce doriti sa obtineti prin echipamentele de gimnastica de acasa. Unii oameni cauta un regim care sa se concentreze mai mult pe haltere, in timp ce altii prefera sa practice mai multe exercitii cardio in confortul casei lor. Identificarea nevoilor dvs. si urmarirea acestora va va mentine motivat si va va permite sa profitati la maxim de echipament.

Caracteristici
Acum, ca ai cateva idei de gimnastica, poti decide cu usurinta ce echipament de gimnastica este cel mai potrivit pentru spatiul tau. Gama larga de aparate de exercitiu disponibile poate fi clasificata in trei tipuri:

Regim rezistent la corp si echipament
Rezistenta la greutate corporala este cel mai simplu si eficient regim de exercitii fizice. Aceste exercitii sunt concepute pentru a folosi propria noastra greutate si duce la producerea de mai multa forta musculara. Greutatile pentru glezne, benzile de rezistenta si tubulatura sunt unele dintre celebrele echipamente rezistente la greutate corporala pentru salile de acasa. Acestea sunt caracterizate ca fiind compacte si accesibile.

Regimul de ridicare a greutatii si echipamentul
Antrenamentul cu greutate este cunoscut pentru imbunatatirea formei corpului, oferindu-i un aspect mai sculptat, deoarece ajuta la dezvoltarea muschilor mai slabi. In plus, aparatele cu cabluri si scripete sunt considerate a fi cele mai eficiente pentru antrenamentul cu greutate si sunt renumite pentru versatilitatea lor.

Regim Cardio si Echipamente
Exercitiile Cardio sunt extrem de benefice pentru sanatatea noastra generala si imbunatatesc functionarea plamanilor, inimii si sistemului circulator. Masinile de alergat, bicicletele stationare, masinile de canotaj si antrenorii eliptici sunt cateva dintre echipamentele de gimnastica pe care trebuie sa le ai acasa, care sunt perfecte daca doriti sa aveti sesiuni de antrenament cardio intens acasa.

Bugetul
Echipamentele de antrenament Cardio si greutatile sunt costisitoare, deoarece sunt concepute pentru a fi multifunctionale si includ o gama larga de functii. Echipamentele de rezistenta corporala, cum ar fi ganterele, o sfoara sau o minge de stabilitate, sunt favorabile daca nu doriti sa cheltuiti multi bani.