Cele mai frumoase felicitari si urari de Paste Fericit

Daca iti place sa scrii mesaje personalizate, aceste urari de Paste pot fi inspiratia potrivita pentru tine. Ai in minte o anumita persoana careia vrei sa-i multumesti pentru ca face parte din viata ta? A scrie cuiva o urare este o modalitate perfecta de a arata cat de mult iti pasa. Inspira-te din aceste felicitari si urari de Paste frumoase pe care le poti trimite celor dragi.

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat! De Pasti, cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a Inviat!

Astazi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea, iar minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu caldura si bunatate in suflet. Paste Fericit!

Bucuria trebuie sa vina din lucruri marunte, linistea din suflet, iar lumina din inima. Hristos a inviat!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a Inviat!

Crucea purtata de Cristos ne dovedeste ca dragostea Domnului ajunge pana in cele mai nepatrunse profunzimi , ca ea se imparte fara nici o preferinta tuturor si dureaza o eternitate.

De-ar fi sa vina Iisus, din ceruri, inapoi, este semn ca ne iubeste, ne iarta, spunem noi.

Ca Dumnezeu exista, i-un lucru-adevarat, chiar maine dimineata spui “Hristos a-nviat!”. De poti avea in suflet mereu caldura verii, sa poti sa dai la toti minunea primaverii, s-aduni in inima ta toata iubirea, cat poti sa dai si tu la toata omenirea… Paste Fericit!

Doar o singura data pe an e Pastele. Bucura-te de aceasta zi speciala, imbogatita cu aroma bucatelor traditionale si a florilor de primavara! Hristos a inviat!

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa va aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa va fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a inviat!

Fie ca Lumina Invierii sa isi patrunda in suflet si sa te bucure de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos. Paste fericit!

Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Iisus Hristos a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste Fericit!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Imi doresc ca primavara asta sa te am aproape si sa imi luminezi viata. Pentru mine, miracolul sarbatorii ramane iubirea dintre oameni si puterea de a face lumea mai frumoasa prin dragoste. Pasti minunate.

Iubeste, iarta, cum El te-a invatat, crede si uita tot ce-ai indurat. El ti-e lumina, caci El te-a creat, sa nu uitam, numai El ne-a salvat. Hristos a-nviat! Fie ca lumina sfanta a acestei mari sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca multa sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Paste fericit alaturi de cei dragi!

Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale. De Paste Mantuitorul s-a rastignit pentru noi, fie ca aceste zile sa fie binecuvantate.

Pastele este sarbatoare Sfanta a lui Hristos, Domnul nostru Mantuitor care s-a rastingnit pe cruce pentru iertarea pacatelor noastre. Fie ca aceasta Sarbatoare sa va minuneze calea. Sanatate tie cat si la celor dragi, Doamne Ajuta!

Pastele ne daruieste veselie , Pastele ne ofera fericire .Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului , Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire … Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine !

Sarbatoare Sfintelor Paste sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti. Fericirea sa fie de partea voastra.