Cele mai frumoase peisaje din Europa

cele mai frumoase peisaje din europa

Daca doriti sa ,,calatoriti departe” in timp ce stati in Europa, cea mai buna idee este sa descoperiti cele mai frumoase peisaje din Europa. Descoperiti cele mai frumoase peisaje europene cu Azore, dar si cu minunata vale Douro din Portugalia. Probabil ca stiti deja Muntele Saint-Michel, dar ce ziceti de Bonifacio, Hallstatt, padurea Hallerbos sau Insulele Lofoten? Alegeti cel mai frumos peisaj si rezervati-va sederea intr-una dintre cele mai bune destinatii europene.

Azore, Portugalia

Parasiti coastele portugheze si ajungeti la Insulele Madeira. Este o destinatie perfecta pentru iubitorii de natura si drumetii. Mai departe in Oceanul Atlantic, la peste 1400 de kilometri de Lisabona se afla Azore. Acest grup de 9 insule vulcanice ofera peisaje uluitoare. Rezervati hotelul dvs. pe una dintre insulele Sao Miguel, Santa Maria, Faial, Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico, Flores sau Corvo si rezervati-va activitatile la cele mai bune preturi, cum ar fi o vizita la Lagoa do Fogo sau o zi intreaga la Valea Vulcanica si turul plantelor de ceai. Este recomandat sa vizitati insula din aprilie pana in septembrie. Vreti sa gasiti un hotel minunat pe insula? Cel mai recomandat este Quinta das Buganvilias condus de iubitorii insulei si naturii.

Insula Galesnjak, Croatia

Bine ati venit pe insula iubirii. La cativa kilometri de Zadar, Insula Galesnjak, cunoscuta si sub numele de Insula Cupidon, este singura insula din lume in forma de inima.
Aceasta forma a fost descoperita de un cartograf la sfarsitul secolului al XIX-lea. Insula este foarte mica, cu o suprafata de 130 de metri patrati. Nu gazduieste niciun hotel sau restaurant. Rezervati-va hotelul, pensiunea sau apartamentul la cel mai bun pret garantat in Zadar si rezervati-va cele mai bune activitati, cum ar fi un zbor peste insula Galesnjak sau un tur de apus cu caiacul.

Hallstatt, Austria

Hallstatt, un minunat sat austriac atat de frumos incat exemplarul sau perfect a fost reconstruit in China (la fel a fost si Colmar din Alsacia care a fost reprodus si reconstruit in Malaezia). In ambele cazuri, originalele sunt, evident, mai autentice. Veniti sa descoperiti acest mic sat de 800 de locuitori, cazati in Hallstatt sau in orasul apropiat Salzburg. Rezervati-va hotelul, pensiunea sau apartamentul la cel mai bun pret din Hallstatt sau Salzburg, precum si cele mai bune activitati din regiune, cum ar fi un tur privat al satului Hallstatt din Salzburg.

Bonifacio, Franta

Este una dintre cele mai frumoase insule din Europa. Locuitorii si peisajele somptuoase va vor lasa fara cuvinte. Puteti vizita insula pe tot parcursul anului. Corsica este un muzeu in aer liber, este perfect pentru iubitorii de natura neatinsa, plaje, istorie, mare, soare si cer albastru. Rezervati cazare in Bonifacio si cautati cele mai interesante activitati din Corsica.

Muntele Saint-Michel, Franta

Muntele Saint-Michel este unul dintre cele mai vizitate monumente din Franta, chiar dupa Turnul Eiffel. Este fotografiat in fiecare an de calatori din intreaga lume. Situat in Normandia, Muntele poarta numele statuii lui Saint-Michel din varful bisericii. Desi Muntele Saint-Michel nu este dens populat (40 de locuitori), este posibil sa stati acolo, sa mancati, pe scurt sa petreceti o vacanta frumoasa acolo. Rezervati hotelul dvs. la cel mai bun pret si cele mai bune activitati din Normandia. Puteti rezerva chiar si un tur ghidat. Cel mai bun hotel din zona este cu siguranta Ermitage Mont Saint Michel, recomandat de calatorii din intreaga lume.

Toscana, Italia

Toscana este unul dintre cele mai bune locuri pentru a trai o pensionare pasnica in Europa. Capitala este frumoasa si romantica Florenta. Toscana are alte mari orase, cum ar fi faimosul Pisa. Toscana este evident una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia. Veniti sa descoperiti peisajele Toscanei, podgoriile, cararile chiparosilor, gastronomia si arta de a trai in aceasta regiune rezervand hotelul dvs. la cel mai bun pret si cele mai bune excursii si activitati din Toscana, cum ar fi un bilet la Turnul inclinat din Pisa sau la Muzeul lui Michelangelo.

Cascadele Rinului, Elvetia

Cascadele Rinului, printre cele mai mari cascade din Europa, va vor uimi. Daca sunteti sportiv, urcati pe stanca din mijlocul acestor cascade si faceti o fotografie cu steagul elvetian. Rezervati hotelul la Zurich la cel mai bun pret si cele mai bune activitati si tururi din Zurich si descoperiti acele peisaje superbe. Daca doriti sa stati langa Cascada Rinului, rezervati hotelul Neuhausen am Rheinfall .

Valea Dordogne, Franta

Amplasat in inima Vaii Dordogne, orasul sacru Rocamadour este unul dintre cele mai uluitoare sate din Franta, agatat dramatic de o stanca. Suspendat intre Rai si Pamant, Rocamadour a fost un loc de pelerinaj de peste o mie de ani si face parte din reteaua siturilor Patrimoniului Mondial UNESCO. Rezervati hotelul la cel mai bun pret in Rocamadour, precum si cele mai bune activitati si tururi din Valea Dordogne.