De ce este jocul de roluri bun pentru relatia ta

Cand folosesti jocul de rol cu partenerul, pui in practica un nou mod de a te comporta unul fata de celalalt. Deoarece il practici intr-un moment in care te intelegi bine, nu exista tensiune si jocul de rol poate fi chiar amuzant. Jocul de rol este ,,jocul de actiune” ceva ce ai invatat sa spui sau sa faci sau ceva ce vrei sa spuna sotul / sotia ta.

Jocul de rol pentru sex este o modalitate de a transforma intalnirea sexuala nebuneasca intr-o legatura amabila pe care o vei pretui mult timp. Faceti-o noua in fiecare zi, ca si cum sunteti oameni noi; straini care tocmai s-au cunoscut sau nu se cunosc de prea mult timp. Lasa-ti imaginatiile sa curga salbatic si sa intre in diverse roluri pentru a juca un joc sexual distractiv si seducator alaturi de partenerul tau.

Jocul de rol este un instrument puternic pentru sustinerea unei relatii prospere, suculente, monogame. Atata timp cat ambii parteneri il imbratiseaza, jocul de rol poate imbunatati cu siguranta o relatie pe termen lung si / sau angajata. Cu toate acestea, in timp ce este posibil sa fiti confortabil cu acesta, s-ar putea ca partenerul dvs. sa nu fie. Daca iti fortezi, coerciti sau iti manipulezi partenerul intr-o situatie de joc, rolul este probabil sa fie anxietate, primejdie si o experienta generala foarte negativa. Daca puteti gasi un punct de plecare in care amandoi sunteti destul de confortabili, atunci puteti avea o experienta placuta. Pe masura ce experientele tale impreuna continua sa fie placute, rolul jocului de rol va creste. Consimtamantul entuziast este extrem de important. In plus, este o transformare uriasa cand tu si partenerul dvs. sunteti amandoi super in ceea ce se intampla.

Care sunt cateva idei de joc de rol pe care le-am putea incerca?

Desigur, cel mai de succes joc de rol se bazeaza in a va valorifica propriile fantezii sexuale unice. Nu ma pot gandi la unul? Incearca mai tare. Suntem siguri ca, intr-adevar, sapati adanc si va relaxati, puteti avea noroc.

Exista cateva idei de joc de rol supuse / dominante mai bine cunoscute pentru cuplurile care sunt destul de universale. De ce nu incercati:

Asistent si doctor
Profesor si student
Proprietar si reparator de locuinte
Stripper si client
Distractiv si public
Celebritate si fan
Escorte de lux

Cea mai importanta parte a jocului de rol este crearea unui spatiu sigur pentru amandoi. Daca un anumit personaj se declanseaza sau il face pe unul dintre voi incomod, dati-l la o parte. Mentineti comunicarea deschisa si creati un cuvant sigur care va oferi o pauza de caracter.

Jocul cu roluri este un mod serios de distractie de a atinge o alta parte a relatiei tale sexuale care poate nu a fost inca explorata. Pastrati-l distractiv, pastrati-l in siguranta si poate pastrati-va dulapul cu costum blocat – este greu de explicat pentru oaspetii de la cina.

Jocul cu roluri este un mod uimitor de a-ti indeplini dorintele cele mai profunde in timp ce explorezi subiecte tabu si te va ajuta sa te conectezi cu partenerul intr-un mod distractiv si iubitor, deoarece necesita o comunicare profunda. Chiar si pentru cei mai mari actori sau iubitori de make-cred printre noi, nu este neobisnuit sa te simti constient de sine sau chiar prost atunci cand incerci sa asumi un rol. In timp ce jocul de rol sexual nu trebuie sa includa costume si recuzita, cu siguranta se poate. Daca sunteti curiosi despre jocul de rol, dintre tipurile de roluri pe care le puteti experimenta cu ce pozitii sexuale ati putea dori sa incercati, am discutat cu experti sexuali pentru a va ajuta sa va usurati.