Decalog pentru a-ti indeplini toate fanteziile erotice

In fiecare intalnire erotica, pe langa corp, exista un alt personaj invizibil si foarte activ: imaginatia. Fantezia este combustibilul necesar pentru a trezi dorinta si a ne imbunatati viata sexuala.

Imaginatia sexuala a femeilor este larga, in schimbare si depinde de factorii din mediul lor, dar si de momentul psihologic in care fiecare femeie se afla. Cu alte cuvinte, continutul fanteziilor sexuale ale unui adolescent este diferit de cel al unei femei tinere sau al unei femei mature; De asemenea, poate varia daca femeia tocmai a inceput o relatie emotionala, este singura sau este cu un partener de mult timp.

Fie ca un simplu ajutor in timpul masturbarii pentru a creste dorinta sau emotia atunci cand faceti relatii sexuale cu un partener, fanteziile sexuale sunt un plus de stimulare care amplifica senzualitatea. Prin urmare, va spunem cum sa ajungeti sa va indepliniti cele mai intime dorinte in 10 pasi.

1. Lasa rusinea. In fantezii totul este permis. Nimeni nu iti poate patrunde gandurile, asa ca nici partenerul tau, nici prietenii tai, nu iti pot ghici cele mai intime fantezii, asa ca nu te inrosi, elibereaza-ti mintea si viseaza.

2. Nu te judeca . Lasa-ti mintea sa rataceasca si sa exploreze limitele acestei parti a sexualitatii tale, fara a stabili limite a priori.

3. Setati decorul in functie de gusturile dvs. sexuale . Nu te deranjeaza sa fii romantica uneori si alteori hardcore. In fiecare moment al vietii tale, poti dori situatii foarte diferite: unele, sex mai romantic, iar altele, mai explicite sau chiar perverse.

4. Decideti daca doriti sa le impartasiti in cuplu. Daca indraznesti sa o faci, incepe cu mai multe fantezii de actualitate care il includ pe el sau ea. Daca vedeti ca partenerul dvs. sexual este, de asemenea, incurajat sa le impartaseasca, ii puteti crea impreuna.

5. Cantareste daca vrei sa le pui in practica . Incercati una fara riscuri si prioritizeaza elementele pentru a ajunge sa fie un succes. Si, mai ales, nu uitati sa o luati cu o doza buna de umor, daca atunci cand o duceti pe taram, nu se dovedeste asa cum va asteptati.

6. Folositi-le oricand doriti , sunt doar ale voastre. Nu te simti rau daca le folosesti si atunci cand ai relatii cu partenerul sau cu partenerii sexuali.

7. Extindeti-le citind carti sau site-uri web specializate . Cunoasterea nu are loc si acest lucru se poate aplica si sexului. Investigati!

8. Inovati cu diferite teme. Desi cu siguranta ai cateva fantezii preferate, reinnoieste-le periodic, incorporand elemente noi.

9. Indrazniti sa le puneti in scris . Indrazniti-va sa povestiti versiunea pe care altii au publicat-o sau sa va scrie propriile fantezii si chiar sa le impartasiti pe pagini web sau pe forumuri specializate, vizualizati filme erotice – inernetul este o sursa perfecta de materiale erotice, de la filme porno blonde, bdsm, fantezii sexuale si altele.

10. Renuntati la cele care nu va fac sa va simtiti confortabil . Si daca considerati ca aveti fantezii prea rare sau neobisnuite si asta va provoaca o anumita anxietate, consultati un profesionist in sexologie.