Double date in vacanta – vis sau cosmar?

 Pentru cei mai multi dintre noi, concediul, acele doua saptamani pe an in care evadam, sunt evenimentul suprem dupa un an de munca. E adevarat ca de-a lungul anului mai avem parte de escapade, city break-uri sau cate un weekend la munte sau la mare, insa concediul e sfant. Cum spune o colega, “ Sfantul Craciun si Sfantul Concediu”.

Daca la sfarsit de saptamana, plecarile din oras se fac in gasca, pentru concediu v-as sfatui sa va ganditi serios daca vreti sa aplicati aceeasi reteta.

Asta pentru ca, in timp ce doua zile trec repede, 14 nu trec atat de usor. Si s-ar putea ca atunci cand aveti doar 48 de ore de relaxare sa fiti mai permisivi si sa treceti cu vederea micile defecte ale prietenilor vostri. Am incercat sa-i grupez in cateva categorii si sa va fac o radiografie a vacantei pe care o puteti avea alaturi de ei.

Sunt cuplurile care se cearta pentru ca asta face parte din viata lor de zi cu zi. In vreme ce voi va iubiti cu alinturi, ei se iubesc certandu-se.

Si daca voi va alintati in public fara sa va ganditi ca deranjati pe cineva, ei se cearta pe acelasi sistem. Multiplicati certurile marunte cu 10 zile de concendiu si decideti apoi o vacanta plina de momente stanjenitoare este ceea ce va doriti.

Sunt aceia pentru care concediul inseamna somn de voie, zero deplasare si efort minim. Nu e nimic rau in asta, dar daca intamplator impartiti aceeasi masina, ganditi-va de doua ori inainte sa faceti un double date in vacanta. Aceasta combinatie intre masina comuna si lenesi poate avea doua variante. 1.

E vorba despre masina voastra. In aceasta situatie, ei vor intarzia la plecare si vor intarzia in fiecare dimineata in care ati planuit cu totii sa mergeti intr-o scurta excursie. Nu veti putea sa plecati fara ei pentru ca bunul simt va interzice, dar va veti enerva pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. 2. E vorba de masina lor. Aici e mai simplu. Depindeti 100% de ei. Si asta nu va fi o placere.

Nemultumiti oricand, oriunde, de orice. Ii stiti cu siguranta, in toate gastile exista cel putin un exemplar. Nu le place niciodata nimic, comenteaza mereu, compara tot timpul. In comparatiile lor, prezentul e intotdeauna oribil, trecutul minunat. De exemplu, “hotelul la care ne-am cazat e ingrozitor.

Era mai bun ala la care am stat eu anul trecut in locul X.” Va suna cunoscut? Stiti sigur ca anul trecut a spus acelasi lucru despre hotelul la care a stat, nu-i asa? Remarca de mai sus se va repeta cel putin de trei ori pe zi. Nu e nimic rau in a compara, in a-ti dori ceva mai mult si mai bine. Dar cateodata parca e mai bine sa te bucuri de lucrurile bune care ti se intampla, in loc sa cauti nod in papura. Nu credeti?