Formatia Niste Baieti canta live in clubul Expirat

Formatia Niste Baieti va canta in Clubul Expirat din Bucuresti maine, 27 ianuarie, de la ora 21.00, invitandu-i pe bucuresteni la un “concert oarecare”, impodobit cu “ritmuri dansante si valsuri toporizate”.

“Show-ul sustinut de Niste Baieti va reprezenta o calatorie fictiva printre sunetele inventate si interpretate de vocile unora dintre cei mai talentati artisti pe care poporul (si nu numai) ni i-a darut de-a lungul epocilor trecute (si nu numai)“, spun organizatorii.

Trupa Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti, unde cei patru protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat.  Cei patru au inceput sa organizeze concerte “for fun”,  fara repetitii sau pregatire fizica inainte. In fiecare luni, sub titulatura Niste Baieti, clubul a gazduit seri memorabile.

Proiectul a inceput sa devina serios cand “valurile de fani” au inceput sa ii “urmareasca” pe baieti peste tot si astfel au fost practic obligati sa editeze primul lor album independent, Niste Baiet – “Adunate din popor si cantate din topor” in 2006.

Formatia Niste Baieti s-a bucurat de un succes extraordinar, lucru care a si determinat plecarea in primul turneu national Niste Baieti – “Oldies But Goldies Tour” in primavara anului 2007. Ei au sustinut 14 concerte in 14 orase, timp de 14 zile la rand: Ploiesti, Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara, Baia Mare, Tg Mures, Bistrita, Sf Gheorghe, Oradea, Arad, Sibiu, Deva, Bucuresti.

Un an mai traziu, Niste Baieti au pornit in cel de-al doilea turneu independent, in aceleasi orase de mai sus, intitulat Niste Baieti – “Punk Rock Shlagar Tour 2008″.

In 2011, baietii au decis sa lanseze in undergroundul romanesc al doilea material independent marca Niste Baieti.

“Vom incepe inregistrarile in luna februarie, urmand ca albumul sa fie prezent in suport audio in aceasta primavara, mai apoi preconizand un nou turneu mondial…pardon national, pe planul mioritic care a inspirat atatea minti  talentate la atatea sonete minunate. Speram sa avem parte de sustinerea voastra, a celor care vin sa ne vada la concerte, a celor care nu ne vad dar ne asculta si a celor care indragesc rock’n’roll-ul la fel de mult ca si noi“, promit baietii in comunicatul remis StiriDeBine.ro.

Componenta formatiei Niste Baieti: Abert – voce (ex Molotov Cocktail, Hotel Fetish, Los Embecilos), Gabi – chitara (E.M.I.L.), Barbu – bas (E.M.I.L.), X-ul – tobe (Recycle Bin).