Jim Sturgess despre Home Before Dark si continuarea lui Across the Universe

Jim Sturgess a ajuns la streaming de la mana unui serial de mister de familie care se bazeaza pe un caz adevarat. Home Before Dark spune povestea unei fete pe nume Hilde Lisko (interpretata de geniala printesa din Brooklyn din The Florida Project), care se muta impreuna cu familia intr-un orasel din Statele Unite, unde incepe sa descopere o serie de indicii legate de un caz fara rezolvare.

Home Before Dark, care este unul dintre cele mai bune seriale de pe Apple Tv+, se concentreaza pe povestea Hildei, pe blogul pe care il creeaza pentru a investiga tot ce se intampla in oras si pe cazul pe care decide sa-l investigheze in ciuda faptului ca adultii nu fac. Nu vreau ca ea sa se adanceasca in trecut, dar nu este vorba doar despre ea, serialul arata si modul in care interesele micutului detectiv ii afecteaza familia, sora ei, mama si tatal ei, care sunt sfasiati intre sustinerea talentului ei incredibil de jurnalistic sau protejeaza-o de ororile lumii pentru care nu este pregatita.

Jim Sturgess trebuie sa devina tata si aliat, Matt Lisko a fost si jurnalist si admira curajul si rezistenta fiicei sale, dar pe parcursul primului sezon cazul devine mai complicat si chiar si el se indoieste daca ar trebui sa continue sau sa renunte la unul. grozava poveste.

Povestea Hildei si cazul pe care vrea sa-l rezolve nu s-a terminat, vine un al doilea sezon la Apple Tv+ si promite sa termine de dezvaluire indiciile si sa arate daca Hilde reuseste in sfarsit sa rezolve un caz pe care chiar si propriul ei tata a incercat sa-l ingroape. 

Mai mult mister si proiecte noi

Intr-un interviu inainte de premiera celui de-al doilea sezon, Sturgess ne spune ca unul dintre cele mai bune lucruri despre serial a fost posibilitatea de a lucra cu cineva la fel de tanar ca Brooklyn Prince, „Nu am avut niciodata aceasta experienta inainte si imi place foarte mult energia. pe care il aduce cineva atat de tanar pe platoul de filmare si, fiind capabil sa creeze o lume imaginara pentru ei, trebuie sa le oferi ceva pentru a putea reactiona si a crea credibil, iar Brooklyn m-a facut nervos pentru ca era un lucru atat de mare pentru cineva atat de mare. tanar, era un personaj complex si emotionant, cu o dinamica intre tata si fiica si nu stiam daca un copil de 8 ani ar putea reusi, dar a fost foarte interesant si emotionant sa o vad din ce in ce mai buna. ”

Serialul este plin de mister si intrigi, toata lumea pare sa ascunde ceva si Hilde este cea care trebuie sa sparga acei ziduri pentru a ajunge la adevar, iar toate acestea se bazeaza pe o poveste adevarata si o situatie care se poate intampla in realitate. lume. Sturgess spune ca elementul de realism „o face mai interesant, ma uit la multe dintre acele documentare True Crime despre rapiri si alte chestii, am citit si carti pe acest subiect si era un subiect de care eram deja interesat si care era ceea ce se dorea sa fie capturat, sa surprinda esenta crimei adevarate cu magia lui Steven Spielberg si din filme precum ET, si care a creat o combinatie foarte interesanta, plus ca este ceva care poate afecta comunitati intregi si de obicei sunt orase mici, inofensive, unde se intampla aceste atrocitati”.

„Dupa ce am intalnit Brooklyn, am aflat ca Hilde este o persoana reala si ca personajul se bazeaza pe o poveste adevarata, iar asta este si mai interesant. Personajul meu si intreaga familie sunt reale si i-am intalnit pe platourile de filmare, iar asta a fost foarte rar. Ne-am intalnit la lectura sezonului 1 si Hilde a venit cu tatal ei si a fost ciudat sa-i vad vazandu-ne citind scenariul, dar mi-a dat sansa sa-l intervievez pe Matt si sa obtin cateva informatii, desi a ajuns sa ma intervieveze, el este un jurnalist, asa ca a schimbat foarte repede conversatia”, spune actorul.

Dramele criminale sunt astazi la cel mai bun moment si parca toti suntem din ce in ce mai dependenti, in cazul lui Sturgess, amintiti-va ca cel care l-a marcat a fost cel care povesteste cazul Madeleine McCann. „Nu imi amintesc numele multora, dar am vazut multe si lucrul interesant este ca poti sa te joci de anchetator si sa incerci sa rezolvi cazul. Imi amintesc ca am vazut-o pe Madeleine McCann si disparitia ei si imi amintesc cand s-a intamplat asta si a fost peste tot in stiri aici, in Marea Britanie, eram foarte tanara si chiar mi-a afectat familia, imi amintesc ca parintii mei vorbeau despre ce ar fi putut cauza asta si cine credeau ca ar fi putut face asta, au vorbit la masa din bucatarie si era cineva pe care nu-l cunosteam, dar era peste tot”.

In cel de-al doilea sezon, actorul spune ca ne putem astepta „sa o vedem pe Hilde investigand mai multe si descoperind mai multe lucruri, incepi sa vezi mai multe investigatii si lucruri care s-au intamplat chiar si cu lucruri precum tiparele vremii care sunt conectate cu ceea ce s-a intamplat in sezonul 1, este o aventura mult mai mare.”

Acesta este un serial pentru a te pierde, pentru a cumpara povestea si pentru a simti ca Hilde este intr-adevar o detectiva care risca totul in numele adevarului, desi Sturgess spune ca „cu retelele de socializare este mai greu sa te pierzi intr-un serial, imi amintesc ca cand eram copil chiar credeam ca actorii sunt personajele, nu aveam conceptie ca sunt actori si nu ma gandeam la asta, m-am gandit la personaje si le-am iubit, dar acum poti vedea fotografii in culise, vezi actorii care ies in rulote si pentru mine este pacat, cred ca strica putin din magie. Am sentimente mixte despre serialele sociale, pot fi foarte pozitive, mai ales cand faci filme independente si vrei sa le faci cunoscute, dar uneori dezvaluie prea multe si nu-mi place asta, asa ca incerc sa evit.

Si viitorul lui Across the Universe

Unul dintre cele mai faimoase personaje ale lui Jim Sturgess este cel al lui Jude din filmul Across the Universe, care face un fel de calatorie prin evenimentele din vremurile razboiului din Vietnam folosind muzica The Beatles ca fir comun pentru a spune povestea. istorie. Filmul a fost nominalizat la Oscar si a fost un musical diferit si psihedelic pe care fanii l-au iubit, iar actorul nu exclude posibilitatea de a continua povestea.

„Nu am avut niciodata ocazia sa fac o continuare, dar Julie Taymory si cu mine am vorbit despre posibilitatea de a face un alt Across the Universe, as vrea sa vad unde sunt acele personaje 10 ani mai tarziu, din punct de vedere politic si cu acele melodii ale Beatles. pot fi folosite pentru a transmite un mesaj social care a fost foarte evident in primul. Exista multe melodii care pot fi folosite si Julie este foarte interesata sa exploreze unde sunt personajele acum. Eu si Evan Rachel Wood suntem inca foarte apropiati si ar fi interesant de vazut cum poate fi transformata istoria”, spune actorul.

Bineinteles ca nu este nimic confirmat, dar „va fi plasat in anii 70, mergand catre cele mai negre momente ale New York-ului de la inceputul anilor 70 si 80, care a fost o perioada foarte interesanta din punct de vedere politic si social vorbind, au fost multe probleme rasiale, miscarea Black Panther, muzica s-a intunecat si ea, drogurile au fost mai intunecate, s-a trecut de la marijuana la heroina si a fost o perioada foarte diferita. Sunt multe de continuat. Muzica Beatles este inca relevanta”.