Placa video nu mai functioneaza? Ce solutii exista

Era tehnologica este in plina ascensiune, de aceea multe persoane se bucura de noile device-uri introduse pe piata pentru a-i ajuta la job, scoala sau pur si simplu sa se relaxeze. Laptopurile sunt unele dintre cele mai dorite aparate, datorita faptului ca sunt usor de transportat si beneficiaza totodata de o baterie performanta care va poate tine conectat pana la 12 ore. Pe langa acest lucru securitatea lor a fost intarita prin noile functii date de producatori, pentru a fi mai bine protejati in cazul in care navigati pe internet sau cineva incearca sa va acceseze datele fara acceptul dumneavoastra.

Exista si situatii neplacute in care laptopul poate intampina probleme tehnice atat de harware, cat si de software, putand in acest fel sa va strice programul de lucru. Din fericire pe piata exista multe centre de reparatii care va pot ajuta in remedierea tuturor problemelor, in top fiind OnLaptop. Acestia au o experienta de peste 10 ani, reusind in tot acest timp sa rezolve peste 10 000 de aparate, 90% dintre acestea fiind solutionate chiar in aceasi zi. Pe site-ul lor veti gasi un catalog in care puteti achizitiona incarcator pt laptop dell inspiron 15, sau orice alt model care sa se potriveasca cu device-ul dumneavoastra.

Placa video defecta? O inlocuiesc sau o repar?

Spre deosebire de un PC unde placa video se poate inlocui fara probleme, la laptop situatia este total inversa. Din nefericire aceasta se poate doar repara, neputand fi inlocuita, dar cu ajutorul unor tehnicieni cu experienta precum cei de la OnLaptop vor putea remedia problema numaidecat.  Mai ales cu ajutorul noului servciu Premium Service pe care OnLaptop l-a lansat anul acesta, puteti beneficia de rapiditate in privinta montajului pentru a va relua activitatea in cel mai scurt timp.

Indiferent de problema avuta este important de retinut ca nu trebuie sa actionati singur pentru a incerca sa reparati componentele defecte deoarece laptopul este compus din piese sensibile, mici care dintr-o simpla greseala se poate compromite intreg sistemul.

Premium Service poate rezolva problema chiar in 60 de minute

Acest pachet a fost realizat de catre cei de la OnLaptop astfel incat utilizatorii sa isi poata reia activitatea mai repede, stiind cat de important este device-ul pentru acestia. In acest fel au conceput un plan bine pus la punct pentru a va avantaja, indiferent unde locuiti sau de ce buget dispuneti.

Aveti sansa de a opta pentru ridicarea de care un curier a laptopului in mod gratuit, cat si pentru returnare,  pentru a nu mai pierde timp in trafic, fiind in deplina siguranta pe toata perioada transportului. Daca ati fost luat prin suprindere de defectiune, iar bugetul este o problema nu trebuie sa va faceti griji, deoarece acestia au conceput un sistem de plata in rate pentru a va remedia defectiunile, dar si sa va protejati mai bine veniturile.

OnLaptop ofera servicii unice in Romania de care multe persoane deja s-au bucurat, iar calitatea montajului si a consultantei oferite de catre tehnicieni este una foarte buna conform review-urilor online.