Pozitii sexuale cu care sa il dai pe spate de Ziua Indragostitilor!

Indiferent cum veti petrece Ziua Indragostitilor, in mod sigur punctul culminant al serii va avea loc in pat. Vrei sa ii oferi iubitului tau o noapte de neuitat? Atunci ar trebui sa iei in calcul aceste pozitii sexuale care ii vor oferi multa placere si te vor recompensa si pe tine cu un orgasm de neuitat!

Pozitia acrobatului

Iubitul tau trebuie sa se intinda pe spate cu picioarele usor departate, iar tu te asezi peste el, tot cu spatele. El detine controlul asupra miscarilor si, avand mainile libere, te poate mangaia pe sani sau iti poate stimula clitorisul.

Femeia in genunchi

Este o pozitie foarte excitanta pentru el si ii vei oferi un sex oral de neuitat. El se va simti cu adevarat ca te domina si privelistea pe care i-o vei oferi este una de vis.

Foarfeca

Trebuie sa te intinzi pe spate si sa-ti tii genunchii la piept. Iubitul tau se va aseza in fata ta si te va penetra astfel incat talpile tale sa se sprijine pe pieptul lui. Unghiul de penetrare este adanc si peretii vaginului se muleaza perfect pe penis. Variatia de pozitie cu vaginul chiar mai strans de atat este adevarata pozitie sexuala Foarfeca, cand din pozitia initiala iti intinzi picioarele pe umarul lui stang si le incrucisezi.

“Capitanul Morgan”

O pozitie sexuala cu denumire foarte interesanta, dar de asemenea foarte simpla de executat. El va sta in picioare, sprijinind unul dintre picioare pe pat sau pe scaun. Astfel ai acces la testicolele lui, el avand picioarele departate.

Sportiva

Vrei sa faci miscare insa vremea de afara nu e deloc prielnica unei alergari in parc? Atunci provoaca-ti partenerul la sport in propriul pat. El trebuie sa stea in picioare si sa te poata ridica in brate, dar si tu trebuie sa ajungi cu picioarele pe pat sau pe un obiect de mobilier din jur.

Supernova

Vrei sa detii controlul, sa-l domini si sa faceti doar ceea ce vrei tu? Atunci cea mai indicata pozitie este Supernova. El nu trebuie sa stea intins cu tot corpul pe pat, ci de la torace in sus va sta in exteriorul patului. Tu vei sta deasupra, sprijinindu-te pe talpi.

Pozitia lotusului

Pozitia lotusului are un grad mai mare de dificultate. Partenerul tau va sta “turceste”, iar tu iti vei incolaci picioarele in jurul lui. Este o pozitie extrem de pasionala, astfel putandu-i mangaia pieptul si spatele sau il poti tine in brate strans.

Bruta

Este o pozitie destul de dificila, in care partenerul tau va sta deasupra, iar tu sa-i poti sustine cat de cat greutatea. Tu trebuie sa te asezi in pozitie de lumanare, insa picioarele tale vor sta usor departate si prinse de mijlocul lui, nu intinse spre tavan. El, cu spatele la tine, se aseaza pe tine ca pe un scaun, penetrandu-te.