Ultherapy: alternativă nechirurgicală la Facelift

Ultherapy este o alternativă nechirurgicală la o facelift. Este folosit pentru a contracara semnele de îmbătrânire, cum ar fi pielea și ridurile pielii de pe față, gât și piept, precum și căderea zonei frunții. Tehnologia eliberată de FDA stimulează producția de colagen, ceea ce ar trebui să creeze un aspect mai tineresc în general.

Cum funcționează Ultherapy?

Terapia vizează zonele de sub piele cu o energie ecografică concentrată, folosind temperatura potrivită pentru a sprijini regenerarea colagenului. Energia termică din aplicator este orientată spre adâncimi diferite, afectând trei straturi:

-muşchi
-piele
-ridurile superficiale

Energia cu ultrasunete stimulează colagenul și țesutul elastic, care ar trebui să conducă la o piele mai fermă, mai puțin înfiorări și mai puține riduri.

Pregătirea pentru Ultherapy

Pregătirea pentru procedură este minimă. Mâncarea, băutul, exercițiile fizice și rutinele obișnuite pot fi menținute înainte și imediat după procedură.

Ar trebui să îndepărtați machiajul și alte produse de îngrijire a pielii din zona țintă înainte de tratament. Dacă vi se oferă instrucțiunea furnizorului dumneavoastră, puteți lua medicamente pentru reducerea durerii sau antiinflamatoare înainte de începerea procedurii. Dacă aceste medicamente vă afectează capacitatea de a conduce, intenționați să fiți ridicați de la birou după tratament.

Procedura de terapie

Furnizorul dumneavoastră, de obicei medic sau tehnician laser, va curăța zonele pe care intenționează să lucreze din orice ulei sau reziduuri și va aplica un gel cu ultrasunete. Dispozitivul Ultherapy este plasat pe piele, iar furnizorul dvs. va utiliza un vizualizator cu ultrasunete pentru a ajusta dispozitivul la setările corespunzătoare. Energia cu ultrasunete este apoi livrată către zonele vizate. În timpul tratamentului, puteți experimenta senzații de căldură și furnicături rapide, intermitente. Medicamentele pentru durere pot fi administrate pentru a rezolva orice disconfort. La sfârșitul procedurii, aplicatorul este îndepărtat.

O singură procedură poate dura până la 90 de minute, în funcție de tratament. Tratamentul de terapie pe piept durează aproximativ 30 de minute în comparație cu zonele feței și ale gâtului, care pot dura 60 până la 90 de minute.

Zonele țintă pentru Ultherapy

Este folosit cel mai frecvent pe față, gât și piept. Alte domenii țintă includ:

sprâncene
sub bărbie
decolteu (zona pieptului)
Planurile de tratament personalizate trebuie discutate în timpul consultării cu un furnizor de terapie.

Există riscuri sau reacții adverse?

De obicei, senzațiile de căldură și furnicături se reduc imediat după procedură.

Zonele tratate ale pielii pot fi uneori înroșite sau roșii în orele următoare procedurii și pot apărea senzații pe termen scurt, inclusiv furnicături, umflături și sensibilitate. În rare ocazii, poate apărea o vânătăi sau o amorțeală, dar acestea de obicei dispar în câteva zile de la procedură.

La ce să vă așteptați după Ultherapy

De obicei, nu există timp de oprire asociat cu Ultrapoterapia. Activitățile obișnuite, cum ar fi munca, exercițiile fizice sau socializarea pot fi reluate imediat după tratament.

Puteți începe să observați primele rezultate ale terapiei în câteva zile, în funcție de capacitatea corpului de a produce colagen nou. Îmbunătățirea continuă de obicei până la trei luni. Rezultatele vor dura atâta timp cât corpul tău va continua să producă colagen nou și până când procesul de îmbătrânire naturală va prelua din nou. Pe baza răspunsului pielii dvs. la Ultherapy, puteți decide dacă sunt necesare ședințe suplimentare.

Cât costă Ultherapy?

Costul terapiei este determinat de mai mulți factori:

zona sau zonele tratate
numărul de sesiuni finalizate
locația dvs. geografică

Potrivit American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS), costul mediu pentru o procedură de îngustare a pielii nechirurgicale, cum ar fi Ultherapy, a fost de 1802 USD în 2016. Comparativ cu un facelift, care costă în medie 7503 dolari, Ultherapy este o alternativă mai puțin costisitoare.

Deoarece costul exact poate fi diferit în fiecare caz în parte, contactarea unui furnizor de terapie în zona dvs. vă poate oferi o idee mai bună despre costul final. Ultherapy nu este acoperită de asigurare.