Un implant dentar – metoda perfecta pentru un zambet frumos

Cu totii ne dorim sa avem un zambet frumos si atragator, dar acest lucru implica inevitabil o dantura perfecta. Insa, ce este de facut atunci cand pierdem un dinte sau chiar mai multi? Ei bine, un implant dentar reprezinta o solutie ultra moderna de inlocuire a dintilor. Exista o gama variata de implanturi din care un pacient poate alege in functie de necesitati si buget.

Implantul ROOTT, unul dintre cele mai apreciate tipuri de implanturi

Acest tip de implant este unul preferat de foarte multi pacienti. Procedura este simpla si extrem de eficienta, si nu implica incizii si suturi gingivale. In plus, nu cauzeaza dureri si nici inflamatii postoperatorii, si este compatibil cu orice tip de os maxilar. Avantajele nu se incheie aici, pentru ca acest tip de implant necesita doar o singura manopera chirurgicala, mentine nivelul osului maxilar de-a lungul timpului, se insereaza in os fara a necesita frezaj maxim si poate fi protezat provizoriu imediat.

Pentru ca pacientul sa beneficieze de lucrarea protetica, este nevoie de maximum doua sedinte. De asemenea, este foarte important de retinut faptul ca titanul anodizat are o putere inalta si prezinta un risc destul de scazut de periimplantare. Raportul calitate-pret pentru acest tip de implanturi dentare este unul excelent.

Vrei un implant premium? Alege implantul Bredent

Stabilitatea implantului Bredent creste semnificativ datorita metodei ultra moderne de tratament a suprafetei implantului dentar precum si a structurii speciale a filetului. Atat starea generala a pacientului cat si oferta osoasa a acestuia reprezinta factori extrem de importanti de luat in considerare. Uneori pot aparea unele complicatii, dar acest lucru se intampla doar atunci cand implantul nu este realizat corespunzator.

Sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed

Despre acest sistem inovator de implanturi dentare putem spune ca ofera numeroase beneficia pentru reconstructia rapida a zambetului perfect la care ai visat dintotdeauna. Aceasta procedura se bazeaza pe o tehnologie noua si poate fi o solutie excelenta pentru rezolvarea rapida a problemelor dentare. In numai 24 de ore, acest tip de implant este perfect functional si estetic. Un alt avantaj este reducerea numarului de interventii suplimentare, precum si costurile mici.

Implantul Alpha-Bio – un alt tip de implant excelent

Designul unic pe care acest tip de implant il are ii confera o stabilitate foarte buna, chiar si atunci cand este vorba de cazuri mai dificile. Acesta este un implant din titan care beneficiaza de capacitati de autotarodare si autoinfiletare. Unele operatiuni suplimentare sunt necesare doar atunci cand pacientul prezinta o resorbtie osoasa importanta. Insa, este foarte important de stiut ca succesul oricarui tip de implant este puternic influentat de starea de sanatate a pacientului, precum si de calitatea osului in care se va realiza procedura.

In situatia in care pacientul se confrunta cu boli sistemice precum dezechilibre ale sistemului osos si circulator, hepatita sau diabet, este absolut esential ca acesta sa faca anumite examene paraclinice inainte de o astfel de procedura. Medicii stomatologi le recomanda celor carora le lipsesc unul sau mai multi dinti, sa apeleze cu incredere la implantul dentar pentru ca acele complicatii care pot aparea in timp la nivelul dintilor sunt destul de grave. Printre aceste complicatii se numara pierderea osului sau chiar si imbolnavirea articulatiilor mandibulare. Din punct de vedere medical, implanturile dentare reprezinta solutia ideala pentru cei care se confrunta cu lipsa dintilor. Pe termen lung, aceasta alegere este cu siguranta o investitie foarte buna. Ingrijite corespunzator, implanturile pot dura chiar si mai mult de 30 de ani. Evident ca este recomandat sa ai grija de dantura ta astfel incat sa previi problemele majore care pot aparea si care pot necesita un implant dentar.