Unde sa lasi copiii daca vrei sa petreci Valentine’s Day alaturi de partener!

Tocmai am intrat in luna februarie si deja dragostea pluteste in aer, mai ales ca pe 14 februarie toate cuplurile indragostite sarbatoresc Valentine’s Day. Poti sarbatori dragostea ce i-o porti sufletului tau pereche chiar daca aveti deja copii! Noi iti venim in ajutor cu idei despre unde sa lasi copiii daca vrei sa petreci Ziua Indragostitilor alaturi de partener.

Atunci cand iubesti nu conteaza varsta si desigur ca cel mai potrivit moment pentru a-i arata asta partenerului tau este Ziua Indragostitilor. Chiar daca deja aveti un copil, nu trebuie sa va neglijati propria persoana si sa va oferiti macar in aceasta zi speciala un moment de relaxare doar cu iubitul!

Chiar daca sunteti parinti, profitati de acest moment pentru a va aminti de primele clipe de iubire doar in compania sufletului vostru pereche! Poate fi o adevarata provocare sa petreceti momente singuri, mai ales daca aveti un bebelus, insa totul este posibil daca iti doresti.

Asa ca surprinde-ti partenerul si fa astfel incat sa-i faceti micutului un program diferit de al vostru de Valentine’s Day. Meritati de mult timp un moment in care stresul de la munca, grijile si problemele sa fie lasate de o parte, chiar daca doar pentru cateva ore. Puteti iesi la o cina romantica la restaurant, puteti viziona un film de calitate in comfortul propriei locuinte sau de ce nu, o plimbare de mana prin parc, chiar daca vremea nu este prea prietenoasa.

Noi ne-am gandit la cateva idei de locuri unde ai putea sa-ti lasi micutul de Ziua Indragostitilor:

  1. Angajati o bona care sa se ocupe de cel mic cat timp voi lipsiti. Cu activitati placute, copilul nici nu va va simti prea mult lipsa.
  2. Rugati-i pe bunici sa se ocupe de copil, sigur le va face placere si piciul se va simti inconjurat de dragoste si atentie.
  3. Puteti apela la serviciile create special pentru atunci cand parintii sunt ocupati: un program afterschool sau programul prelungit de la cresa.
  4. Sigur ai o prietena apropiata care este singura in aceasta zi si ar fi incantata sa se ocupe de cel mic, asa ca nu mai sta pe ganduri.

De Ziua Indragostitilor nu e neaparat nevoie sa faceti ceva foarte special, este de ajuns sa va dedicati putin timp unul altuia si sa va reamintiti cat de mult va iubiti si cat de fericiti sunteti impreuna.