Zeitgeist: cel mai vizionat documentar din istoria internetului

Zeitgeist: cel mai vizionat documentar din istoria internetului

Filmul a fost creat pentru a-i face pe oameni sa priveasca lumea dintr-un unghi mai critic si de a-i face sa inteleaga ca lucrurile sunt mult mai diferite decat credem noi oamenii obisnuiti, acest film a fost produs de Peter Joseph. Acest documentar dureaza timp de doua ore  si aduce o multime de argumente teoriei pe care o sustine prin incercarea de manipulare a intregii populatii la nivel mondial.In acest documentar este vorba despre ce pot avea in comun religia, banii si razboiul.

Omul a construit o societate care se bazeaza pe violenta, agresivitate, brutalitate, aviditate si competitivitate. S-a ajuns la concluzia ca aceasta teorie este complet gresita. Omul trebuie sa traiasca intr-o lume fara violenta, fara brutalitate, fara razboaie in liniste si pace. Insa dorinta de a avea, de a detine cat mai mult si a pune stapanire pe cat mai multe pamanturi i-a facut pe oameni sa traiasca intr-o lume mult mai dura.

Goana dupa bani si aur a fost din cele mai vechi timpuri si continua si azi in zilele noastre.

CEA MAI GROZAVA POVESTE SPUSA VREODATA

Soarele a aparut cu 10.000 de ani inainte de Christos, iar despre soare exista foarte multe scrieri inscrispii si picturi. Civilizatiile au inteles ca in absenta soarelui nu ar exista viata, lumina, caldura pe Pamant. Toate acestea fac ca Soarele sa fie cel mai adorat lucru de pana acum. Oamenii au fost constienti de prezenta stelelor si le-au clasificat in grupuri care astazi sunt cunoscute de oameni sub numele de “constelatii”. Urmarind soarele, luna si stelele au impartit drumul lor in 12 constelatii care reprezinta cele 12 luni ale anului cu cele patru anotimpuri, solstitii si echinoctiuri. Acestea reprezinta zodiacul cu cele mai vechi imagini din istoria omenirii. Termenul de “zodiac” are legatura cu antropomorfizarea constelatiilor si cu personificarea lor ca figuri si animale care reprezentau de obicei fenomenele naturale care aveau loc in aceea perioada a anului (ex: Varsator- este purtatorul apei care aduce ploile de primavara). Soarele este considerat datator de viata, salvatorul, lumina lumii si Mantuitorul rasei umane din civilizatiile timpurii.

Horus este Dumnezeul Soare al Egiptului din anul 3000 inainte de Christos si are un dusman numit Set care reprezinta intunericul noptii. Acestea releva pe baza hieroglifelor antice si a miturilor alegorice din Egipt.

Cea mai stralucitoare stea de pe cer apare in noaptea de 24 Decembrie se se numeste Sirius. Ea se alineaza cu inca trei stele care fac parte din Centura lui Orion care au denumirea de Cei Trei Regi inca din antichitate. Sirius si Cei Trei Regi indica locul unde rasare Soarele in ziua de 25 Decembrie. In jurul datei de 25 Decembrie se produce fenomenul numit Solstitiul de iarna. Intre cele doua solstitii adica cel de iarna si cel de vara zilele sunt mai scurte si mult mai reci deoarece Soarele se deplaseaza in partea de sud facandu-se mai mic si mai sters. Totodata cu scurtarea zilelor se produce si uscarea granelor la apropierea solstitiului de iarna. Pana in data de 22 Decembrie moartea Soarelui era deplica deoarece acesta se deplaseaza timp de 6 luni fara intrerupere pana ajunge la cel mai jos punct de pe bolta cereasca. Si aici se inampla un fenomen pentru ca Soarele inceteaza sa se deplaseze spre sud. Dupa acest fenomen Soarele se deplaseaza cu 1 grad dar de aceasta data spre nord, cea ce inseamna ca zilele vor fi mai lungi si prevesteste caldura primaverii.

SPIRITUL TIMPULUI

Cu cat investigam mai mult despre ceea ce credem ca intelegem, care ne este originea, ceea ce credem ca facem, cu atat mai mult ne dam seama ca suntem mintiti. Suntem mintiti de fiecare autoritate. Ce va face sa credeti, chiar si pentru un minut, ca autoritatea religioasa este singura care niciodata nu a fost atinsa?

Institutiile religioase de pe lumea asta se afla la fundul mocirlei. Institutiile religioase ale acestei lumi au fost puse acolo de aceiasi oameni care v-au dat guvernul, educatia voastra pervertita, care v-au dat cartelurile bancare internationale.

Si asta pentru ca stapanii nostri nu dau doi bani pe voi sau pe familiile voastre. Lor nu le pasa decat de ceea ce le-a pasat dintotdeauna, si anume sa controleze lumea asta blestemata. Am fost indepartati de adevar si de prezenta divina din Univers pe care oamenii au numit-o “Dumnezeu”.

Nu stiu ce este Dumnezeu, dar stiu ce nu este. Si daca nu sunteti si pana cand nu sunteti pregatiti sa priviti intregul adevar, oricare ar fi acesta, indiferent la cine ar conduce, chiar daca vreti sa va faceti ca nu vedeti sau vreti sa faceti ce vreti, atunci, undeva pe drum, veti descoperi… ca v-ati jucat cu Justitia Divina.

Pe masura ce veti invata mai mult, pe masura ce veti intelege cum stau lucrurile, cu cat ele devin mai evidente, veti incepe sa vedeti minciuni pretutindeni. Trebuie sa cunoasteti adevarul, sa-l cautati, pentru ca adevarul va va elibera.

“Cred ca a fost dificil pentru cei care au luat autoritatea drept adevar mai degraba decat adevarul ca autoritate.” G. Massey, Egiptolog

va urma …