10 Fapte pe care ar trebui sa le stii despre swingeri

Sigur ca ati auzit despre „swingeri”, cuplurile care se schimba intre ele, dar realitatea este ca se stie putin despre asta. Acesta include practica sexuala cu straini, asa ca unii oameni care o fac sustin ca este o modalitate de a iesi din monotonia sexuala.

Inca altii dezvaluie ca a fi un swinger este o modalitate de a stimula si creste energia sexuala in cuplu si intalnirile de acest tip sunt modalitatea de realizare a acesteia. Energia sexuala este experimentata in loc, iar cuplurile se simt mai libere si mai dezinhibate, adica nu exista loc pentru infidelitate.

Dar daca doriti sa aflati mai multe despre ele, verificati aceste detalii:

1.- Termenul ‘wwinger’ care in engleza inseamna “to swing” sau “swing” se refera la activitatea care include o mare varietate de actiuni in actul sexual. Activitatea a inceput initial intre cupluri heterosexuale si se desfasoara intr-un loc ales de comun acord. Vezi filme porno grup si swingeri aici.

2.- Ce include? Ceea ce este cunoscut in zilele noastre drept o activitate „swinger” include observarea celorlalti in timp ce acestia au legatura sexuala, relatii sexuale cu partenerul in timp ce sunteti observat, sarutat, mangaind sau facand sex cu o a treia sau a patra persoana.

3.- Filosofia swinger. Spre deosebire de cei care doresc sa aiba mai multi parteneri simultan, swingerii nu trebuie sa se desprinda de schema monogamiei. Este doar o intalnire sexuala.

4.- Diferenta dintre o relatie deschisa si o casatorie „swinging” . In primul rand, autorizatia de a-si exprima interesul sau de a mentine o relatie erotica sau emotionala pentru o alta persoana este deschisa, fara a fi necesara notificarea partenerului formal. In al doilea, este un schimb de parteneri sexuali cu altii.

5.- De ce nu este pentru toata lumea? Cei mai conservatori se tem in aceste relatii, in special din cauza riscului pe care intimitatea cu ceilalti oameni il va implica pentru stabilitatea cuplului. Swingerii promoveaza libertatea sexuala, de comun acord, dar fara a-si compromite sentimentele.

6.- Regulile „Nu este nu”: aceasta inseamna ca respingerea unei propuneri sexuale trebuie respectata fara a necesita justificare.

7.- Utilizarea prezervativelor. Pentru a preveni bolile cu transmitere sexuala, utilizarea de prezervative este obligatorie, care ar trebui sa fie exclusiva pentru fiecare contact.

8.- Cum sa te apropii? In swingeri, abordarile se realizeaza prin lovituri usoare in zonele care nu sunt erogene. Daca acestea sunt permise, se intelege consimtamantul sa continue.