Andreea Mantea a apelat la laser pentru a scapa de grasimea de pe coapse!

Dieta n-a dat roade, asa ca bruneta a vrut sa scape rapid de grasimea de pe coapse! Andreea Mantea a renunţat la cura de slabire şi a apelat la o interventie medicala cu laser pentru a topi grasimea.

Pofticioasa din fire, bruneta, care nu se poate abţine de la mancare, a preferat să scape de surplusul de grasime cu ajutorul unei lipoaspiraţii cu laser.

Andreea Mantea nu a reuşit sa tina o dieta decat pentru o luna de zile. Protagonista reality-show-ului „Burlăci­­ţa” de la Antena 1, a recunoscut ca-i este foarte greu sa se supuna regulilor stricte ale unei diete.

„M-am apucat de sport, am încercat să ţin o dietă… Dar pur şi simplu nu am putut să mai ţin, mi-a fost foarte greu”, a marturisit bruneta, care a povestit cu putin timp in urma pentru Click! cum a incercat intai sa slabeasca prin diete si exercitii fizice.

„Mă deranja foarte tare, deşi doar eu mă vedeam în oglindă”, a mai declarat Andreea. Aceasta s-a internat in weekend la o clinică privata din Constanta, unde a scapat de stratul inestetic de grasime printr-o intervenţie care a durat 40 de minute.

Andreea nu are voie sa faca miscare timp de patru zile de la intervenţie. Chiar si dupa acestea, medicii i-au recomandat sa evite efortul fizic, condusul sau statul in picioare. Ea mai este obligata sa poate niste pantalonasi elastici (pantaloni de lipoaspiratie), timp de doua saptamani, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.