Cand inveti sa citesti Tarot

Cand inveti sa citesti Tarot, cel mai bun loc pentru a incepe este prin invatarea semnificatiilor cartii Tarot.

Descoperiti ce inseamna fiecare carte de tarot, inclusiv cuvintele cheie, simbolismul si povestile din carti. Acestea sunt semnificatiile mele personale ale cartilor de Tarot pe care le folosesc in fiecare zi in lecturile mele de Tarot – si acum le puteti folosi si voi!

Lasa aceste semnificatii ale cartilor Tarot sa fie ghidul tau, nu evanghelia ta. Nu exista semnificatii ,,corecte” sau ,,gresite” ale cartilor de Tarot. Sigur, exista interpretari traditionale despre ceea ce inseamna cartile Tarot, dar te incurajez sa ai incredere in intuitia ta si sa mergi cu semnificatiile care ti se par potrivite.

Ce este Tarot, de fapt?

Tarotul este un pachet de 78 de carti, fiecare cu imagini, simboluri si poveste proprii. Cele 22 de carti Arcana Majora reprezinta lectiile karmice si spirituale ale vietii, iar cele 56 de carti Arcane Minore reflecta incercarile si necazurile pe care le traim zilnic.

Unii ar putea spune ca cartile de tarot sunt pur si simplu cerneala pe hartie. Totusi, ceea ce am descoperit citind zilnic cartile Tarot de peste douazeci de ani este urmatorul:

Tarotul este cartea vietii noastre, oglinda sufletului nostru si cheia intelepciunii noastre interioare.

Fiecare lectie spirituala pe care o intalnim in viata noastra se gaseste in cele saptezeci si opt de carti de Tarot. Si cand vom consulta Tarotul, ni se vor arata lectiile exacte pe care trebuie sa le invatam si sa le stapanim pentru a trai o viata inspirata. Este ca si cum ai ridica o oglinda pentru tine, astfel incat sa poti accesa mintea ta subconstienta si sa intri in intelepciunea (si raspunsurile) care traieste in noi toti.

Tarotul este perfect pentru autodezvoltare, pentru a face alegeri, pentru a manifesta obiective, pentru a-i instrui pe ceilalti, pentru a planifica o afacere, pentru a medita – o numesti. Pur si simplu puneti o intrebare, trageti o carte si scufundati-va in imaginile cartii pentru a va oferi acces instantaneu la intelepciunea voastra interioara si la raspunsul de care aveti nevoie.

Despre semnificatiile cartilor de tarot

Tarotul este un pachet de 78 de carti, fiecare cu imagini, simboluri si poveste proprii.

Cele 22 de carti Arcana Majora reprezinta lectiile karmice si spirituale ale vietii. Ele reprezinta o cale catre constiinta de sine spirituala si descriu diferitele etape pe care le intalnim pe masura ce cautam mai mult sens si intelegere. In acest fel, cartile Arcana Majora detin lectii semnificative la nivel sufletesc.

Cele 56 de carti Arcana Minora reflecta incercarile si necazurile pe care le traim zilnic. Aceste carti de Tarot evidentiaza aspectele mai practice ale vietii si se pot referi la probleme actuale care au o influenta temporara sau minora.

In cadrul cartilor Arcana Minora, exista 16 carti de Tarot Court, fiecare reprezentand 16 caracteristici de personalitate diferite pe care am putea alege sa le exprimam la un moment dat. Exista, de asemenea, cele 40 de carti numerotate organizate in 4 costume – Cupe, Pentacole, sabii si baghete – fiecare cu cate 10 carti, reprezentand diferite situatii pe care le intalnim zi de zi.

Unii ar putea spune ca cartile de tarot sunt pur si simplu cerneala pe hartie. Totusi, ceea ce am descoperit citind zilnic cartile Tarot de peste douazeci de ani este urmatorul:

Tarotul este cartea vietii noastre, oglinda sufletului nostru si cheia intelepciunii noastre interioare.

Fiecare lectie spirituala pe care o intalnim in viata noastra se gaseste in cele saptezeci si opt de carti de Tarot. Si cand consultam Tarotul, ni se vor arata lectiile exacte pe care trebuie sa le invatam si sa le stapanim pentru a trai o viata inspirata. Este ca si cum ai ridica o oglinda pentru tine, astfel incat sa poti accesa mintea ta subconstienta si sa intri in intelepciunea (si raspunsurile) care traieste in noi toti.