Ce cadouri plac barbatilor?

Cum poti face cadoul perfect unui barbat?

In general, alegerea unui cadou potrivit poate fi destul de dificila, atat pentru femei, dar mai ales pentru barbati. Acest lucru se poate datora si faptului ca optiunile de cadouri pentru barbati sunt limitate, fata de cele pentru femei, in cazul carora categoriile de produse si modele sunt foarte numeroase.

In alegerea unui cadou pentru reprezentantii sexului masculin ar trebui sa se aiba in vedere faptul ca barbatii apreciaza foarte mult cadourile utile in detrimentul celor de decor sau simbolice. De asemenea, gadget-urile, accesoriile de lux, un obiect personalizat sau instrumente care pot fi utilizate fie la birou sau la sala, pot reprezenta cadouri perfecte pentru barbati.

Foarte multe femei se afla in impas atunci cand trebuie sa aleaga cadouri pentru barbatii din viata lor, indiferent daca este vorba despre membri ai familiei, parteneri de viata, prieteni sau colegi de serviciu. Pentru ca alegerea sa fie mai usoara si persoana care ofera darul sa aiba certitudinea ca destinatarul va aprecia un cadou, ar trebui sa se tina cont de anumite aspecte, cum ar fi varsta, personalitatea si ocupatia sau preferintele celui caruia i se ofera darul, precum si relatia sociala dintre cel care ofera si cel care primeste, dar si ocazia.

Varsta barbatului

Este lesne de inteles ca un cadou potrivit unui tanar de 20 de ani nu va fi primit cu acelasi entuziasm de un barbat matur, trecut de 40 de ani. Prin urmare, este esential sa se tina cont de varsta in momentul in care se alege cadoul pentru barbati.

Personalitatea

De asemenea, si personalitatea barbatului este un factor important, de care ar trebui tinut cont in alegerea cadoului potrivit. Astfel ca, un barbat cu simtul umorului va aprecia si va „gusta” un cadou amuzant, eventual personalizat cu o gluma, insa un barbat rigid poate fi pus intr-o situatie inconfortabila cu un astfel de cadou.

Ocupatia sau pasiunile barbatului

Nu se intampla mereu ca ocupatia unui barbat sa coincida cu pasiunile acestuia. Prin urmare, daca se alege un cadou care sa reprezinte pasiunea sa cea mai mare, cum ar fi un accesoriu de masina pentru un pasionat de autoturisme, un barbat poate fi foarte fericit. Totodata, unii barbati sunt pasionati de ceea ce fac la serviciu, astfel ca un accesoriu sau un instrument care sa fie util in desfasurarea activitatii cotidiene va fi un cadou pe gustul lor.

In general, acele femei care au un spirit de observatie foarte bun si o intuitie corecta se descurca foarte bine in alegerea de cadouri in functie de pasiunile pe care le au barbatii.

Relatia dintre barbat si persoana care ofera cadoul

Bunicul si sotul sau iubitul unei femei nu pot primi acelasi cadou. De aceea, relatia dintre cel care ofera si cel care primeste este un alt criteriu important de care ar trebui tinut cont in alegerea de cadouri pentru barbati.

Ocazia cu care se ofera cadoul

Un cadou poate fi ales si in functie de ocazia cu care este daruit. De exemplu, un cadou daruit cu ocazia sarbatorilor poate avea o tematica festiva, mai ales daca acesta este destinat unei persoane apropiate, cum ar fi sotul, fratele sau tatal. Poate fi vorba despre un hanorac sau un tricou personalizat.

In schimb, un cadou oferit cu o ocazie cu totul speciala, cum ar fi avansarea pe un post de conducere mult visat sau chiar iesirea la pensie, trebuie sa fie la fel special si sa reaminteasca destinatarului mereu de momentul respectiv. Si in acest caz un cadou personalizat in functie de respectiva ocazie speciala este foarte potrivit.

Cadourile personalizate – printre preferatele barbatilor

Cu toate ca cei mai multi dintre barbati prefera cadourile utile, acestia sunt la fel de fericiti sa primeasca si un cadou personalizat, mai ales ca la momentul actual foarte multe obiecte, materiale si suprafete pot fi personalizate.

De exemplu, barbatilor care activeaza in domeniul business le pot fi oferite cani de cafea, agende sau chiar un mousepad personalizat. In schimb, pentru partenerul de viata, un tricou sau o cana imprimate cu un mesaj de iubire sau o amintire comuna sunt idei perfecte, mai ales daca darul este oferit cu ocazia aniversarii cuplului.

Cu o cercetare amanuntita, in care sa se tina cont de criteriile prezentate mai sus, gasirea cadoului ideal pentru barbati nu va mai parea o misiune imposibila pentru femei, iar o optiune de efect, accesibila si care va surprinde in mod placut, este reprezentata de un cadou personalizat.