Ce culori sa alegi pentru tinutele tale

Cu atât de multe opțiuni din care puteți alege, alegerea unei culori de purtat poate fi dificilă. Adesea, alegerea poate fi si mai complicată atunci cand trebuie sa participi la un eveniment. Faceți procesul de alegere a unei culori mai ușor alegând culori care completează tonurile naturale ale pielii, purtând cea mai bună culoare pentru ocazie și folosind culoarea pentru a vă exprima starea de spirit. 

Alegerea unei culori pe baza culorii pielii tale

Verificați culoarea venelor pentru a determina nuanța pielii. Aruncați o privire la culoarea celor mai proeminente vene din încheietura mâinii. Dacă venele tale arată purpuriu sau albastru, ai pielea rece. Dacă par verzui, ai pielea caldă. In cazul in care nu puteți determina culoarea venelor dvs. sau dacă sunt reprezentate ambele albastru și verde, probabil că aveți un ton neutru al pielii. Aceasta înseamnă că arăți grozav în majoritatea culorilor! Purtați culori reci, cu tonuri oceanice, dacă aveți o piele cu tonuri reci. Culorile tale cele mai măgulitoare sunt trandafir, smarald, violet intens și albastru gheață. Purtați gri, alb și bleumarin pentru neutru. Evitați portocaliul și galbenul. Poti gasi mai multe info pe abcfashion in legatura cu acest subiect, astfel incat sa alegi tinute vestimentare in culorile cele mai potrivite tie.

Nu toate culorile destinate pielii reci vor arăta bine. Ar trebui să le încercați pentru a vedea ce vi se potriveste cel mai bine. Încercați culori calde, de pământ, dacă aveți o piele cu tonuri calde. Culorile cum ar fi mierea, coralul, măslinele și smântâna aplatizează pielea cu ton cald. Din nou, acest lucru nu înseamnă că sunteți limitata doar la aceste culori. Nu orice culoare caldă va arăta bine. Potrivește-ți hainele cu nuanța ochilor. Alegerea hainelor apropiate ochilor dvs. va ajuta la creșterea culorii și mai mult. Puteți utiliza, de asemenea, acest truc pentru a găsi nuanța de negru care vă va flata cel mai bine tonul pielii. Încercați să potriviți orice îmbrăcăminte neagră cu cercul negru din jurul irisului. De exemplu, dacă aveți ochi albaștri, negrul din jurul irisului dvs. este probabil o nuanță de onix cu tonuri reci. Acest lucru funcționează excelent atunci când vine vorba de straturi de cămăși, jachete și rochii.

Îmbrăcăminte pentru ocazie 

Purtați albastru sau negru pentru un interviu de muncă tradițional. Aceste culori sunt neutre și transmit încredere și profesionalism. Deoarece sunt mai întunecate, albastru și negru pot sugera, de asemenea, maturitate și seriozitate, calități extraordinare la un candidat. Evitați culorile puternice, strălucitoare, cum ar fi portocaliul, pentru interviurile tradiționale. Dacă aveti un interviu pentru un loc de muncă neconvențional, creativ, este posibil să aveți mai multă flexibilitate pentru a vă exprima din punct de vedere al tinutei. Culorile mai strălucitoare pot fi potrivite în acest caz. Indiferent de tipul interviului, evitați să purtați bijuterii declarative. Intervievatorul ar trebui să se poată concentra asupra ta și a abilităților tale, nu a bijuteriilor sau hainelor tale.

Tinuta la locul de munca

Stilul vestimentar la locul de muncă depinde cu siguranță de regulile companiei, dar, în general, ar trebui să rămâi la culori neutre până când vei afla cât de relaxat sau rigid este codul vestimentar. Purtați haine în gri, cafeniu, negru, albastru sau maro pentru a menține o garderobă profesională. Albul este o altă culoare neutră, dar asigurați-vă că îl păstrați curat și clar. Nu este nimic mai rău decât un alb murdar, gălbui. Albul este, de asemenea, cel mai bun pentru primăvară și vară. Dacă îl porți iarna, optează pentru o guler gros sau un pulover.