Cele 5 mirosuri masculine preferate de femei

Parfumul este un factor puternic atunci cand vine vorba de atractie. Deoarece femeile au un simt al mirosului mai intens decat barbatii, modul in care un barbat miroase poate avea un impact deosebit asupra cat de atractiv il gaseste o femeie.

Probabil cel mai esential simt atunci cand vine vorba de atragerea femeilor este mirosul. Nu numai ca mirosul potrivit poate incepe instantaneu sa o atraga spre tine, ci va fi si ceea ce isi aminteste cel mai mult despre tine pe termen lung. De aceea, le spunem baietilor sa sterga spray-ul pentru corp; Nu este „rau” in sine , ci doar ca vrei sa mirosi unic – nu ca toti ceilalti oameni din club. Dar care sunt cele mai bune mirosuri pentru tine? Intra aici pentru o lista cu cele mai populare parfumuri pentru barbati.

Iata cele cinci arome masculine pe care femeile le considera irezistibile:

Picant
Notele picante intr-un parfum, cum ar fi scortisoara, ghimbirul, si mirul, pot incalzi chiar si cele mai reci nopti. Mirosurile evoca amintiri – si amintiri fierbinti pentru multe femei. De fapt, scortisoara, s-a crezut mult timp ca genereaza excitare sexuala atat la barbati, cat si la femei.

Citrus
Curat si revigorant, parfumul indraznet al citricelor, cum ar fi lamaia, tei, portocala si grapefruit ofera barbatilor acel parfum proaspat-din-dus, un miros pe care multe femei il considera atragator. Pur si simplu nu exagerati, sau s-ar putea sa mirosi ca departamentul de produse.

Curat
Mirosul curat de rufe proaspete, sapun sau sampon poate avea un impact puternic asupra femeilor care se bucura de mirosul proaspat. Parfumurile curate pot fi energizante si inaltatoare, oferind femeilor un sentiment de calm, ceea ce poate duce apoi la cresterea dorintei si atractiei sexuale.

Mosc
Un element fundamental pentru majoritatea coloniilor barbatilor, moscul este un parfum bogat, sexy si senzual, irezistibil pentru multe femei. Parfumul este masculin in toate sensurile si este unul pe care multe femei il aleg ca barbatii lor sa-l poarte, precum si o alegere populara pentru barbatii insisi. Cand a fost descoperit uleiul de mosc, s-a spus ca are puteri neobisnuite de atractie sexuala. Coloniile de mosc de astazi se bazeaza pe acest ulei, care a fost initial derivat din cerb de mosc.

Pamantesc
Parfumurile pamantesti precum lemnul de santal, paciuli si lemn de trandafir sunt mirosuri puternice frecvent asociate cu masculinitatea. Aroma pamanteasca poate incalzi corpul si creste sentimentele de bunastare, crescand astfel dorinta unei femei pentru o intalnire sexuala. Lemnul de santal, de fapt, seamana cu androsteronul, care este un produs chimic care este secretat de sub bratele masculilor umani. Studiile stiintifice au ajuns la concluzia ca femeile leaga subconstient mirosul lemnului de santal cu androsterona, ridicand astfel atractia si dorinta sexuala a barbatilor care poarta parfumul.

Exista multe modalitati de a atrage femei; mirosul poate fi unul dintre cele mai puternice datorita simtului mirosului crescut al femeilor. Luati in considerare aceste cinci arome sexy data viitoare cand veti cumpara un parfum nou.