Cele mai bune clase de grup pentru a pierde in greutate

In numeroase ocazii ne alaturam salii de sport pentru a incerca sa slabim sau sa ajutam la schimbarea dietei pe care o desfasuram. Cu toate acestea, poate fi complex sa stim ce tip de exercitii sunt cele mai bune pentru noi si daca, de fapt, orele de grup pot fi de ajutor sau doar mai distractive.

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont este ca obiectivul ar trebui sa fie pierderea grasimilor corporale si provocarea unei recompensari corporale . Acest obiectiv este mai realist si sanatos, deoarece in sala de sport vom castiga o parte din masa corporala si aceasta masa cantareste mai mult decat grasime, asa ca este posibil sa nu vedem diferenta in greutate. Cu toate acestea, vom observa in corpul nostru si in sanatatea noastra .

In plus, desigur, pentru a pierde in greutate si a arde acea grasime, trebuie sa avem o dieta care sa genereze un deficit caloric . Adica pierdem mai multe calorii decat mancam . Odata ce avem acest lucru clar, acestea sunt cateva dintre clasele colective care ne vor ajuta cel mai mult.

Kickboxing si Fitbox

Boxul este o furie, iar aceste clase de grup sunt o dovada . Inscrie-te la clase precum Kickboxing sau Fitbox. Este o activitate de antrenament cardiovascular care, in plus, este foarte distractiva, deoarece imbina coregrafia urmand muzica cu miscari de box si alte arte martiale.

Pe langa faptul ca fac o cheltuiala calorica semnificativa, deoarece ele cresc pulsiunile foarte mari , in acelasi timp in care lucram la concentrare, coordonare si ne ajuta sa ne tonificam intregul corp.

Cursuri de antrenament aerobic : pas, aerodance, zumba sau aerobic

Cursurile de aerobic sunt intotdeauna un mare succes si un clasic in sali de sport. Nu este intamplator. Sunt clase foarte distractive, in care executam coregrafie in ritmul muzicii , in acelasi timp in care realizam o importanta lucrare aeroba .

De asemenea, vom lucra la coordonare si concentrare, trebuind sa urmam coregrafia, iar simtul ritmului nostru se va imbunatati semnificativ . Acest tip de exercitii ajuta foarte mult la imbunatatirea compozitiei corpului.

Acum nu ne ramane decat sa alegem clasa care ne place cel mai mult si care se adapteaza nevoilor si gusturilor noastre personale. Si acesta este, unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor clase, ca facem sport in acelasi timp in care desfasuram o activitate distractiva care ne place si motiveaza. Prin urmare, cautarea celui care ni se potriveste cel mai bine este foarte important sa slabim fara sa ne dam seama.

Yoga, Pilates

Activitatile care nu produc o cheltuiala calorica mare va pot ajuta, de asemenea, sa pierdeti in greutate, favorizand o armonie emotionala si psihologica, care este esentiala pentru a controla ceea ce mancam, pentru a ne valorifica corpul si pentru a avea grija in toate felurile.

Pentru a reduce stresul, aceste activitati sunt de asemenea foarte utile si, prin urmare, contribuie la aducerea ordine in viata noastra si, prin urmare, pot ajuta la pierderea in greutate.

Dar, ca si cum nu ar fi suficient, yoga beneficiaza de sanatate cardiovasculara si articulara, ne poate ajuta sa reducem anxietatea si oboseala, precum si sa reducem durerea cronica printre alte beneficii , iar Pilates permite un ton excelent , precum si o imbunatatire considerabila a posturii corporale care De asemenea, ne ajuta sa aratam si sa ne simtim mai bine. Este, de asemenea, una dintre activitatile cele mai solicitate de centrul sau zona centrala a corpului.