La multi ani, Celia! Artista implineste, azi, frumoasa varsta de 30 de ani!

Cristina Ioana Socolan, cunoscuta publicului sub numele de scena CELIA, implineste astazi, frumoasa varsta de 30 de ani! Noi ii spunem „La multi ani” si ii uram multa sanatate si fericire alaturi de familia sa si muuulte hit-uri no. 1!

Celia este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, care a cucerit publicul prin frumusetea ei, dar si prin talentul muzical.

„Da!!! Azi e ziua mea! O zi in care imi amintesc sa multumesc mamei mele, tatalui meu, ingerului meu pazitor care ma protejeza si ma indruma de cand ma stiu … Bunului Dumnezeu ! Cu asta am inceput intr-o zi de Duminica, o zi Binecuvantata a Sf.Parascheva … Am venit si eu pe lume. Nu imi stiam drumul, dar am pornit in lume ocrorita de voi parintii mei minunati si indrumata de Parintii mei din cer! Azi imi privesc pruncul si realizez ca n-am greșit calea, drumul meu nu-i ratacit … Cred ca sunt exact unde trebuia sa fiu, am invațat multe si multe-am sa mai invaț la BRAT cu IUBIREA. caci asa… Viata-i si mai frumoasa!”, a scris, azi, Celia pe Facebook.

Daca nu va mai aduceti aminte cum a debutat Celia in muzica, va amintim ca a facut parte din trupa Elegance (2005), impreuna cu Isabela „Issa” Casian. Fetele au dat lovitura cu piesa „Rad cu tine”, care a avut un succes enorm si au inregistrat si impreuna un album, intitulat „Cine te iubeste”.

In anul 2006 interpreta a parasit formația Elegance, orientandu-se spre o cariera solo. Aceasta a fost ajutata in construirea noului proiect de compozitorul Costi Ionița, cu care ea colaborase anterior, ca parte a grupului muzical din care facea parte. Odata cu inceperea noului proiect artistic, frumoasa bruneta a adoptat și o noua titulatura, Celia.

Pe 6 noiembrie 2007, artista si-a lansat album de debut intitulat sugestiv „Celia”, produs in totalitate de Costi Ionița. De pe acest album artista a promovat piesele: „Vraja ta”, „Pot zbura” – o colaborare cu Alberto, „Trag aer in piept”, „1000 de cuvinte” si frumoasa balada „Soapte”, pe care a inscris-o in competiția locala a Concursului Muzical Eurovision ce s-a desfașurat in prima jumatate a anului 2006.

Dupa au urmat piese ca “Silence” (2008), „Povestea mea” (2009), si o frumoasa colaborare cu trupa Directia 5, pentru piesa „Decembrie”, prima colaborare a interpretei de la „Pot zbura”.

In 2010, cantareața a participat și la preselecțiile organizate pentru Concursul Muzical Eurovision cu piesa „Reason to Love”. Compoziția nu a reușit sa se claseze in finala Selecției Naționale 2010, primind doar șaizeci și patru de puncte din partea juriului. Piesa „Reason to Love” este un featuring cu Kaye Styles, unul dintre interpreții ce a colaborat la coloana sonora a serialului „Prison Break”.

A colaborat cu Chris Thrace la piesa „Lalida”, lansata pe data de 15 iulie 2011, dar și cu Shaggy la cantecul „Dame”, aflata pe albumul artistului „Summer in Kingston”. A lansat și o piesa solo, „D-D-Down”, dar și un videoclip, pentru piesa „Is it Love”, la care a colaborat alaturi de Kaye Styles și care a aparut pe data de 2 septembrie 2011. Filmarile au avut loc in Ucraina și Rusia și au durat trei zile. Este considerat cel mai scump videoclip din Europa de Sud-Est și a fost produs de Costi Ionița. A aparut pe coperta revistei FHM, ediția din ianuarie 2012, cu scopul promovarii acestei piese.

In anul 2012 au urmat piese precum „LET IT BURN”, dar si doua super colaborari: „TELL ME LIES (Let your eyes)” feat. Shaggy si „Love 2 Party” feat. Mohombi, imunl statiunii Mamaia din anul 2012.

In mai 2013, Celia s-a casatorit cu Ardeli, australian de origine romana. In mai 2014, Celia a adus pe lume primul ei copil, un baietel pe nume Angelo Ioan.