Cum iti tonifici rapid corpul!

Nu mai ai corpul tonifiat de altadata? Oboseala de la munca sau putinul timp liber nu-ti mai permite sa te ocupi si de corpul tau?  Ne-am gandit sa-ti propunem cateva exercitii usoare, de facut in intimitatea propriei locuinte si care iti vor reda corpul tonifiat la care visezi! Iata cum sa iti tonifici rapid corpul!

Primul exercitiu:

Tine in fiecare mana cate o gantera de 1 kg, departandu-ti putin picioarele. Ridica apoi greutatile pana la nivelul umerilor, avand palmele orientate una spre cealalta.

Ridica apoi bratele deasupra capului si incearca sa le tii cat mai drepte. Apoi coboara usor ganterele spre spate, facand o pauza de o secunda, apoi reia circuitul in sens invers, pentru a reveni la pozitia initiala

Al doilea exercitiu:

Sprijina-te in palme, cu picioarele intinse, ca si cum ai face flotari. Indoaie apoi alternativ picioarele, incercand pe cat posibil sa-ti atingi cotul cu genunchiul. Repeta cu fiecare picior, timp de cel putin un minut. Acest exercitiu garanteaza tonifierea muschilor batelor, feselor si picioarelor.

Al treilea exercitiu:

Stai in picioare, dreapta, cu picioarele foarte putin departate. Fa un pas inapoi cu unul din picioare si inclina-ti trupul inainte. Imediat, ridica genunchiul aceluiasi picior in dreptul pieptului, iar apoi intinde-l pana atingi podeaua.

Repeta acest exercitiu timp de un minut pentru fiecare picior.

Al patrulea exercitiu:

Aseaza-te intinsa pe podea cu picioarele drepte si mainile deasupra capului,, in care sa tii de capete o singura greutate. Ridica in acelasi timp bratele, trunchiul si picioarele, asftel incat sa formezi litera V in aer.

Pe cat de simplu este acest exercitiu, pe atat de eficient este pentru tonifierea corpului.