Vezi cine a primit o vila de 150.000 de euro cadou de Valentine`s Day!

Ellie White a aflat de la logodnicul ei că peste o luna se vor muta intr-o noua casa, cadou de Valentine`s Day . Vila a costat 150.000 de euro şi se afla in localitatea Corbeanca, la cativa kilometri departare de Bucuresti.

Desi anul trecut, in noiembrie, relatia lor a avut de suferit, Ellie White (29 de ani) şi Doru Tinca (34 de ani) şi-au dat seama ca familia lor este cea mai importanta. Chiar daca nu si-au oficializat relatia, cei doi au un băieţel, Mihaita (un an si trei luni), care i-a motivat sa-si mai acorde o sansa.

„A vrut să-i arate că familia este cea mai importantă pentru el şi că îşi vede viitorul alături de ea şi de copil. Doru a cumpărat o vilă în Corbeanca (o comună situată în partea de vest a judeţului Ilfov, la limita cu Dâmboviţa şi la 20 km de Bucureşti). Acum încep pregătirile de amenajare”, a povestit o cunostiinta a celor doi.

Vila in care Ellie şi Doru vor incepe o noua viata are un etaj, şapte camere şi garaj. „3 camere le vor folosi ei, una va fi pentru Mihăiţă, una de joacă, deci tot pentru copil, una pentru biroul lui şi o alta studio muzical, pentru ea. 150.000 de euro l-a costat investiţia”, a explicat aceeasi cunostiinta.

„Abia azi am aflat de planurile lui Doru. Ce să zic? Aşa surpriză nu primeşti în fiecare zi. Cred că cel mai bucuros va fi Mihăiţă, pentru că va avea mult mai mult spaţiu de joacă”, a confirmat Ellie, pentru ziarul Click!.

Tinand cont ca exact pe 28 februarie, solista schimba prefixul, cadoul are dubla semnificatie. Totusi, ei se vor muta in noua locuinta abia peste o luna, cand va fi totul gata. Pana la acest moment, Ellie şi Doru au locuit in chirie, iar cei doi mai au un apartament, in Brasov, orasul natal al solistei.