Cum sa ai sani mai mari doar prin exercitii fizice!

Fiecare femeie isi doreste sa atraga atentia si sa fie admirata. Niste sani frumosi, fermi si sanatosi te pot face demna de invidie. Pentru aceasta, multe femei apeleaza la implanturi cu silicon si operatii estetice. Se poate si altfel! Afla cum sa ai sani mai mari doar prin exercitii fizice si sa fii un model demn de urmat pentru celelalte femei!

Bustul generos te poate ajuta sa atragi atentia asupra partilor fizice forte ale tale si poate devia privirea de la colacelul de pe burta sau grasimea de pe solduri. Exercitiile fizice antreneaza si lucreaza muschii, doar stii asta!

Facand sport si fitness poti sa iti modelezi corpul si sa obtii acele forme perfecte: picioare definite si fara celulita, abdomen plat cu patratele, fund rotund si ridicat, brate tonifiate, talie de viespe si forme de clepsidra…dar si niste sani mai mari si mai fermi!

Iti prezentam niste exercitii destul de simple pe care le poti face in fiecare zi la sala de fitness sau chiar la tine acasa:

Tine doua gantere de cate 2 kg in maini asezata pe un scaun cu spatarul drept si ridica mainile in lateral, pana ajung la acelasi nivel cu umerii. Tine mainile astfel ridicate timp de 5 secunde si repeta  trei seturi a cate cinci ridicari in fiecare zi.

Flotarile ajuta la intarirea muschilor pectorali. Daca nu poti insa sa faci flotari complete si corecte la sol, incepi prin a efectua flotari mai simple, la perete, pana mai tonifici musculatura bratelor si a pieptului.

Intinde-te pe spate pe o banca de abdomene sau o masa si tine in fiecare mana cate o greutate de 2 kg. Tine mainile la nivel cu umerii si ridica bratele pana ajung ambele deasupra corpului. Mentine-le acolo cateva secunde, apoi lasa bratele jos, pe langa corp. Repeta aceasta miscare de 10 ori in cate 3 serii.