Cum sa consolidezi relatia cu partenerul

Unul dintre cele mai mari secrete ale unei relatii durabile si stabile este chiar la inceputul cuplului respectiv.

Este probabil ca atunci cand ai decis sa formezi o relatie cu baiatul tau, ai facut-o din dragoste, pentru ca tu si el si-l doreau, pentru ca voiau sa fie impreuna; si este probabil sa mentina acest sentiment mult timp.

Uneori se intampla sa ne asumam un angajament de dragoste cu cineva de teama singuratatii, pentru ca ne place sa traim ca cuplu si nu stim cum sa o facem in alt mod.

De asemenea, s-ar putea intampla ca, la o anumita varsta, sa alegem sa intram intr-o relatie pentru ca o consideram ultima optiune pe care am ramas-o, ultimul nostru tren. Ambele atitudini sunt gresite si va fi foarte dificil sa mentii un partener care va fi mai legat de alte interese decat iubirea.

Respectul este intotdeauna foarte important in orice relatie, cu atat mai mult daca este in cuplu. Invata sa-ti iubesti baiatul pentru cum este el si nu-ti impune criteriile sau ideile despre viata si despre lume. Respectati diferenta lor de gandire si sentiment, precum si persoana care este in ansamblu, indiferent daca se afla intr-un loc public sau in intimitatea camerei.

Invata sa faci compromisuri

Una dintre cele mai dificile probleme in relatiile umane poate fi sa renunti la o greseala sau sa-l lasi pe celalalt sa „castige”. Sentimentul de pierdere este de obicei fatal, dar trebuie sa inveti sa-l vezi dintr-o alta perspectiva. Si daca este partenerul tau, chiar mai mult! Nu poti avea intotdeauna dreptate, daca exersezi aceasta atitudine, ar trebui sa incerci sa o schimbi.

In plus, pentru a evita ranirea sau ranirea mortala a relatiei, trebuie sa inveti sa cedezi, sa „cobori capul”, chiar daca orgoliul tau striga contrariul.

Alungati rutina

Rutina conduce la monotonie si plictiseala, care sunt unii dintre cei mai mari dusmani ai cuplurilor , deoarece , atunci cand
acestea ajung sa se stabileasca in relatie, aceasta deterioreaza si in cele din urma o distruge.

Schimba obiceiurile sexuale

Unul dintre cele mai importante lucruri intr-o relatie este sexul. Daca sexul devine plictisitor si repetitiv, sansele sunt ambele parti sa incerce sa-l evite. Aceasta inseamna ca relatia va fi mai rece sau chiar una dintre cele doua parti priveste in afara relatiei ceea ce nu poate gasi in cadrul ei.

Cand vine vorba de relatii sexuale, trebuie sa schimbi obiceiurile si sa iti schimbi rutina cat mai mult posibil. Pentru a face aceste schimbari, este important sa va lasati imaginatia sa curga. Si daca acest lucru nu este suficient, ar trebui sa stiti ca jucariile sexuale sunt foarte importante. Cu ele te poti bucura de experiente ca un cuplu pe care pana acum nu le-ai trait niciodata. Important este ca va bucurati de relatiile voastre. Si amintiti-va, daca reusiti sa va bucurati din nou de sex, aveti o buna parte din drum. De asemenea, poate fi o idee buna sa urmariti un film erotic impreuna – pe https://eporno.ro/categorie/beeg gasiti materiale erotice de unde va puteti inspira.

Relatiile dintre parteneri implica intens doua persoane, dar asta nu inseamna ca nu inceteaza sa fie ei insisi. Un secret al relatiilor de durata este sa va pastrati spatiul si timpul unul pentru celalalt, chiar si departe de cuplu. Asadar, daca baiatul tau iti cere sa iesi cu prietenii, sa-i vizitezi sora, sa lucrezi la ce ii place, sa mergi la o fuga dimineata, nu-l opresti! El, ca si tine, are nevoie de acel timp in singuratate in care el nu este doar partenerul sau reprezentarea cuiva, ci o persoana independenta si valoroasa de unul singur.