Fantezii sexuale interesante – lista cu cele mai creative idei sexuale pentru fete

Suntem incurajati din ce in ce mai mult sa discutam despre fanteziile noastre sexuale deoarece sexul este vazut de psihologi ca un liant al fiecarei relatii de cuplu. Subiectele tabu au fost scoase la suprafata, normele sexuale se schimba si tot mai multe persoane recunosc faptul ca au fantezii sexuale.

Indiferent de fanteziile sexuale, nu uita ca gandurile tale private nu trebuie sa te defineasca – si ca este in regula sa ai fantezii sexuale care contracareaza cu atitudinea ta din viata reala. Fanteziile sexuale au loc lor in viata ta indiferent daca situatiile pe care le imaginezi sunt sau nu salbatice, standarde sau tabu, imaginatia sexuala poate reprezenta o deconectare. Iata care sunt cele mai comune fantexii sexuale extrase dintr-o o lista cu fete singure. 

Fantezii fete – Infidelitate

Pentru multe fete, o fantezie comuna este infidelitatea. Poti fi perfect fericit cu partenerul tau si totusi gasesti ceva interesant din punct de vedere electric in ideea de a-l insela. Ar putea fi pericolul de a fi prins, senzatie care te atrage, prospetimea unei noi legaturi sexuale sau altceva in intregime. La fel ca in cazul multor fantezii, este important sa retineti ca a va imagina acest tip de sex nu inseamna neaparat ca doriti sa aveti acest tip de sex. Dar daca o faceti, poate o anumita forma de non-monogamie etica este o cale pe care ar trebui sa o explorati.

Fantezii fete – Dominatoare

Fanteziile de a controla in dormitor sunt super distractive si destul de comune, multe dintre femei recunosc faptul ca au avut aceasta fantezie. Multe femei isi doresc sa detina controlul in dormitor, dar de multe ori sunt oprite de inhibitii si aceasta fantezie ramane adesea la stadiul de vis. 

Fantezii fete – sa fie dominate

Cincizeci de umbre ale lui Grey normalizeaza aceasta fantezie mai mult ca niciodata. Un studiu a constatat ca 65% dintre femei doresc sa fie dominate. De aici este o paleta larga de scenarii de fantezie. Unele fete isi imagineaza ceva la fel de subtil ca un partener de incredere care le imobilizeaza, dar intr-un mod tandru care implica saruturi, pana la BDSM extrem, care implica durere, umilire sau orice altceva.

Fantezii fete – Sex in public

Fiorul sexului intr-un loc public sau semi-public a fost mult timp o fantezie populara. Strazile intunecate, baile publice si cinematografele sunt alegeri comune. Fiorul de a fi prins este un motiv des mentionat, la fel ca un interes general pentru exhibitionism. 

Fantezii fete – Sex oral

Atat acordarea si primirea sexului oral au aparut ca o fantezie de top intr-un singur studiu. S-ar putea sa vedeti uneori ca oferirea unui sex oral ca un serviciu supus, de exemplu, sau un act dominant de a lua ceea ce va apartine este o fantezie comuna. Intre timp, primirea sexului oral va poate face sa va simtiti ca o regina rasfatata pe tronul ei. Cu toate ca il incadrati la fantezii sexuale, este clar ca este o fantezie pusa in practica des.

Fantezii fete – Robie sau bondage

De la instrumente improvizate, cum ar fi cravatele, pana la scenarii de robie mai intense care implica franghii, catuse sau alte modalitati de imobilizare, gandul de a fi restrans (sau de a restrange pe altcineva) este incredibil de excitant pentru multi oameni. A fi incapabil sa te misti te face neajutorat in favoarea avansurilor unui partener, indiferent daca acestea implica placere, durere sau putin din amandoua. Totusi, faceti-va cercetarile in acest sens inainte de a face acest lucru. Cu toate acestea, exista o multime de modalitati in care un astfel de joc sexual poate fi chiar periculos. Comunicarea deschisa cu un partener de incredere este esentiala.

Fantezii fete – Deprivare senzoriala

Bentitele pentru ochi sunt o modalitate usoara de a explora aceasta cale. Purtarea unei masti fara sa vezi nimic este o fantezie pe care multe fete o au. Eliminand un centru senzorial, se intesifica celelalte simturi. 

Fantezii fete – Sex cu un profesor

Este problematic in viata reala, dar a face sex cu profesorul preferat este o fantezie comuna a fetelor, chiar daca au terminat zilele de facultate sau de scoala. Profesorii sunt de obicei oameni pe care ii respectam – destepti, distincti si impliniti. 

Fantezii fete – Jocuri de rol

Daca incercati sa lasati la suprafata instinctul sexual, uneori, daca va imaginati intr-un rol specific, va poate ajuta. Jucarea unui rol este o fantezie preferata de fete deoarece adesea, aceasta joaca le scapa de inhibitii si astfel castiga increderea in sine a personajului pe care il interpreteaza.