Fara machiaj: asa arata toti actorii din „The Witcher” in viata reala

Primul sezon din „The Witcher” a fost un succes pentru Netflix, deoarece a fost cel mai mare sezon Netflix de pana acum. Nimeni nu a fost surprins cand a fost reinnoit pentru o a doua parte, a carei productie a fost intrerupta de pandemia de coronavirus, dar a fost lansat in cele din urma pe platforma de streaming, continuand povestea lui Geralt, Ciri, Yennefer si prietenii lor.

Netflix este in mod clar increzator in „The Witcher”, deoarece extind franciza in spin-off si chiar animatii, inclusiv in foarte asteptatul „ The Witcher: Blood Origin”. Acest lucru face ca reinnoirea sezonului 3 al serialului sa fie intr-adevar doar o formalitate, iar Netflix se pregateste deja sa introduca mai multe personaje fantastice imbracate in machiaj si proteza in transele urmatoare.

Si este ca, daca este vorba despre personaje stiintifico-fantastice, distributia din ‘The Witcher‘ a trecut prin ore intregi de pregatire in camera de machiaj si efecte speciale pentru a obtine aspectul de care este nevoie pe micul ecran. Nu ne crezi? Vezi aici comparatiile personajelor si ale actorilor fara machiaj.

Asa arata toti actorii din „The Witcher” fara machiaj

1. Mecia Simson – Francesca

Elfii au aparut pentru scurt timp in timpul sezonului 1 „The Witcher”, dar li se acorda un rol mai important in sezonul 2, deoarece soarta ii impleteste mai adanc in relatiile dintre Nilfgaard si Nord. Francesca de Mecia Simson conduce principalul trib de spiridusi in sezonul 2 din „The Witcher”.

Mecia Simson - „Francesca”

2. Eamon Farren-Cahir

Principalul antagonist al sezonului 1 din „The Witcher” revine pentru sezonul 2. Cahir, infamul Cavaler Negru din Nilfgaard, a comandat armata considerabila a Flacarii Albe, conducand jefuirea lui Cintra. Din pacate, Cahir nu a reusit sa o captureze pe puternica printesa Ciri si a gustat infrangerea in Batalia de la Sodden datorita magiei suparatoare a flacarii a lui Yennefer.

Eamon Farren - „Cahir”

3. Mimi Ndiweni – Fringilla

O alta vrajitoare antrenata a Aretuzei si trimisa sa slujeasca intre taramuri, Fringilla a luat o cale mai intunecata in comparatie cu surorile ei fascinante. Desemnata lui Nilfgaard, Fringilla s-a aliniat cu Flacara Alba si ajuta la invazia dinspre nord. In ciuda faptului ca pare a fi un servitor loial lui Nilfgaard, exista un semn de intrebare daca influenta Fringillei asupra Flacarii Albe este mai profunda.

Mimi Ndiweni - „Fringilla”

4. Anna Shaffer – Triss

Una dintre aliatii lui Yennefer printre cele mai de incredere vrajitoare din „The Witcher”, Triss s-a imprietenit cu Geralt in sezonul 1 si a supravietuit cu putin timp bataliei de la Sodden. Sezonul 2 aduce o noua chemare, deoarece Triss ii ofera tanarului Ciri cunostintele ei considerabile despre magie. In telenovela britanica Hollyoaks, Anna Shaffer are o experienta magica dupa ce a interpretat-o ​​pe Romilda Vane in filmele Harry Potter.

Anna Shaffer - „Triss”

5. Kim Bodnia – Vesemir

Cea mai remarcabila fata noua din sezonul 2 din „The Witcher”, Kim Bodnia il interpreteaza pe Vesemir, liderul Witchers si liderul lui Kaer Morhen. Figura tata a lui Geralt, Vesemir i-a antrenat pe vrajitori in copilarie si acum ii ia in fiecare iarna pentru a se odihni si a se recupera dupa ce se termina sezonul de ucidere a monstrilor pentru anul.

Kim Bodnia - „Vesemir”

6. Kristofer Hivju – Nivellen

Aparut in premiera sezonului 2 al filmului „The Witcher” si deja intrezarit in imaginile promotionale, Nivellen este un nobil si vechi prieten al lui Geralt, oferind refugiu lui Henry Cavill in timpul calatoriei sale cu Ciri. Nivellen a fost blestemat si acum capata infatisarea unei fiare.

Kristofer Hivju - Nivellen

7. Freya Allan – Ciri

Nascuta de Printesa Pavetta de Cintra si de iubitul ei blestemat, Ciri a fost crescuta de bunica ei, Regina Calanthe, intr-o tanara precoce si indrazneata, care nu doreste sa urmeze asteptarile traditionale ale functiei sale. Ea a supravietuit singura invaziei lui Nilfgaard din sezonul 1 „The Witcher”, inainte de a cadea in grija lui Geralt, ale carui servicii au fost promise tatalui ei inainte de a se naste Ciri.

Freya Allan - Ciri

8. Anya Chalotra – Yennefer din Vengerberg

Suferind o copilarie neplacuta din cauza aspectului ei fizic, tanara Yennefer poseda o afinitate pentru magie si a inceput sa se antreneze in Aretuza pentru a profita de acele abilitati latente. Natura rebela a lui Yennefer a provocat frictiuni intre ceilalti magi, dar ea a luptat cu curaj alaturi de ei in Batalia de la Sodden, respingand invazia lui Nilfgaard.

Anya Chalotra - Yennefer din Vengerberg

9. Henry Cavill – Geralt din Rivia

Protagonistul principal si personajul principal din „The Witcher”, Henry Cavill este distribuit in mod ideal in rolul lui Geralt din Rivia. Luat de vrajitori in timpul copilariei, corpul lui Geralt a fost mutat si antrenat aspru in Kaer Morhen, transformandu-l intr-un razboinic puternic capabil sa infrunte cele mai dure fiare de pe continent.

Henry Cavill