Filme de vazut

Funeralii fericite. Este povestea a trei imigranti, care in urma unei razii la localul unde isi petreceau zilele, se adopostesc intr-o tabara de tigani. Acestia doresc sa isi afle viitorul, asa ca platesc o tiganca sa le ghiceasca. Cei trei vor afla cand si cum vor muri, iar de aici incepe adevarata distractie.

The place beyond the pines. Luke este un cascador care se vede nevoit sa isi schimbe stilul de viata dupa aparitia primului copil. Insa pentru a-si intretine familia, acesta va trebui sa jefuiasca banci. Tanarul politist Avery este insa pe urmele lui.

Jurassik park 3D. Doi doctori sunt invitati la deschiderea unui nou parc de distractii, insa vor avea parte de o mare surpriza. Proprietarul parcului de distractii a clonat dinozaurii de mult disparuti, insa nu a prevazut si forta distrugatoare a acestora.

Now you see me. Este povestea unei echipe de iluzionisti foarte bine pregatiti care in timpul spectacolelor jefuiesc afaceristi corupti si ofera banii spectatorilor. Acum, misiunea agentilor FBI este sa ii prinda, lucru care se va dovedi destul de dificil, deoarece iluzionistii sunt mereu cu un pas in fata legii.

World war z. Ziua Z este un film despre o apocalipsa care ameninta omenirea. Brad Pitt joaca rolul unui angajat ONU, care va trebui sa salveze rasa umana si sa opreasca o epidemie mortala.

The purge. Este vorba de o noapte pe an in care ai voie sa faci orice vrei, chiar sa comiti crime, fara ca politia sa intervina. Este singura noapte din an in care poti face orice si te poti razbuna pe oricine fara sa fii pedepsit. Totul incepe cand familia Sandin primeste in casa un necunoscut, care este vanat de un criminal.

Man of steel. Este povestea lui Clark Kent, care dupa adolescenta descopera ca are puteri supranaturale. Acum va deveni eroul favorit al omenirii si va trebui sa isi salveze familia si persoanele iubite din mainile raufacatorilor.

Monsters university. Este inceputul povestii celor doi monstrii atat de iubiti de la Disney : Mike si Sully. Vezi cum s-au cunoscut cei doi in timpul facultatii si cum din rivali au devenit cei mai buni prieteni.

Starbuck. Chiar daca are 42 de ani, David traieste ca un adolescent, fara a-si pune prea multe intrebari in viata. Insa iubita lui ramane insarcinata si problemele incep sa apara. Problemele sunt cei 533 de copii pe care ii are in urma donarii spermei unei clinici de fertilizare, in urma cu 20 de ani.