Irinel Columbeanu regreta despartirea de sosia Monicai Columbeanu!

La putina vreme dupa ce a relatia dintre Irinel Columbeanu şi Alexandra Hodis, cea care a primit porecla de «sosia Monicai Gabor» s-a terminat, afaceristul a vorbit despre ce s-a petrecut de fapt intre ei doi.

Declaratiile sale sunt destul de neasteptate, tinand cont ca in urma cu putin timp se zvonea ca cei doi ar fi avut chiar de gand sa-si uneasca destinele.

Aceste speculatii au aparut dupa ce afaceristul s-a afişat de mai multe ori cu Alexandra Hodis la diverse evenimente iar tanara de doar 18 ani avea un inel nou pe deget.

Cu toate acestea, cei doi s-au despartit, iar Irinel sustine ca acest lucru a fost cauzat de faptul ca el este mereu in atentia mass-media.

„Persoane care imi plac mie, curate, cinstite fug mancand pamantul datorita faptului ca presa e tot timpul in jurul meu. Ma simt responsabil pentru aceasta nenorocire care i s-a intamplat. Nu mi se pare ca seamana deloc cu fosta mea sotie si, cu siguranta, nici pe dinafara, nici la caracter. Este o fata care nu are nevoie de ajutorul nimanui”, a marturisit Irinel Columbeanu pentru Pro TV.