Filme pe care trebuie sa le vezi

Red 2. Frank este salvat de catre un fost coleg din ghearele unui asasin platit. Impreuna, vor forma vechea trupa de agenti secreti care au fost lasati la vatra si vor porni in cautarea unui proiect, care ascunde secrete guvernamentale.

Turbo. Un film de animatie minunat, potrivit pentru toata familia. Turbo este un melc care poate atinge viteze incredibile pentru specia sa. Acum ca isi poate indeplini visul de a deveni pilot, Turbo pleaca sa concureze cu cei mai tari in cursa vietii lui.

This is the end. Orasul Los Angeles este devastat complet, insa 6 prieteni buni isi gasesc refugiul intr-o casa parasita. Dupa ce proviziile se termina, cei 6 camarazi se vad nevoiti sa infrunte pericolele de afara si sa vada cat de stransa este prietenia lor.

Passion. Filmul este bazat pe relatia de dragoste si manipulare a doua femei de afaceri. Cristine, o femeie orgolioasa si eleganta o va seduce pe Isabelle, o tanara naiva, debutanta in lumea afacerilor. Lucrurile se vor complica atunci cand Isabelle se va indragosti de unul dintre iubitii Cristinei.

Jobs. Filmul ne prezinta viata regretatului Steve Jobs, fondatorul din spatele companiei Apple. Filmul reda aproape 40 de ani din viata antreprenorului Steve Jobs, cum a luptat pentru companie si in final, cum a murit rapus de cancer.

The smurfs 2. Vrajitorul Gargamel creaza niste fiinte care seamana cu strumpfii, insa sunt diabolici. Gargamel vrea sa afle secretul potiunii magice a stumpfilor, si din acest motiv o rapeste pe Strumpfita, si o duce in Franta. Acum, sta in puterea lui Papa, Clumsy, Grouchy si Vanity sa o salveze pe Strumpfita din mainile maleficului vrajitor.

Percy Jackson: sea of monsters. Continuarea filmului ni-l prezinta pe Percy, fiul lui Poseidon, intr-o noua incercare. Alaturi de prietenii sai semizei, trebuie sa gaseasca lana de aur pentru a-si proteja familia. Insa lana de aur se afla intr-un loc periculos, numit Marea Monstrilor, sau Triunghiul Bermudelor, pentru pamanteni.

Sunt o baba comunista. O comedie romaneasca minunata! Daca pana acum au avut o viata linistita, sotii Emilia si Tucu vor cunoaste si cealalta parte mai putin usoara. Totul incepe cand fiica lor se intoarce din S.U.A. alaturi de logodnicul ei, care are probleme financiare. Acum, Emilia si sotul ei vor face orice ca fiicei lor sa nu-i lipseasca nimic.

We’re The Millers. Vrand sa transporte o cantitate insemnata de droguri in America, un traficant isi creaza o familie falsa. Sotia este o striperita, fiica este o fugara, iar fiul un adolescent virgin. Vor trebui sa para o familie adevarata si sa treaca de autoritatile care ii asteapta la granita.