Reteta miraculoasa a a Geaninei Ilies! Uite cum isi pastreaza parul sanatos si stralucitor!

În televiziune, aspectul este deosebit de important și Geanina Ilies știe foarte bine acest lucru. Prezentatoarea Antenei 1 are însă un secret care îi menține părul frumos, strălucitor și mătăsos indiferent de anotimp.

Geanina Ilieș deține formula secretă cu ajutorul căreia își menține părul frumos și pe care o știe de la cea care i-a dat viață. „De la mama am învăţat o reţetă sfântă: ulei de migdale, ulei esenţial de lavandă, de portocale si ulei de măsline”, a povestit știrista pentru ziarul Click.

Frumoasa ştiristă ne-a dezvăluit reţeta magică: „Se folosesc 20 ml ulei de măsline, 10 ml ulei de migdale şi câte 3 picături din uleiurile esenţiale. Totul se pune într-un bol de ceramică (niciodată plastic), se mixează bine şi se aplică cu o pensulă pe toată suprafaţa părului. Apoi se menţine peste o oră, ca să aibă efect. Masca se aplică o dată pe săptămână. Rezultatul este extraordinar”.

Geanina Ilies prezintă alături de Daniel Osmanovici Observatorul de week-end la Antena 1 și a fost declarată cea mai atragatoare femeie din România. Prezentatoarea are o relatie de aproape doi ani cu omul de afaceri Mircea Dihel si se pare ca lucrurile sunt foarte serioase urmand chiar si o nunta.