Idei de cadouri unice pentru nasi

Daca ai ales deja cadouri pentru nasi, nu trebuie sa fii ispitit de aceasta nota. Daca nu ati facut-o deja, nu pierdeti aceste idei super originale de cadouri pentru fiecare gust. Cadouri si optiuni economice care spun: „Te apreciez cu adevarat!”

Nasii sunt ca niste ingeri pazitori pentru mire si mire. De obicei, se ocupa de multe alte lucruri decat credem: sunt responsabili pentru pastrarea banilor, masina de nunta, inelele si tot ceea ce le este incredintat. Ei sunt la dispozitia deplina a cuplului si o fac fara nimic in schimb. Ei doresc doar ca mirele si mirele sa fie fericiti, iar nunta sa fie perfecta.

Din acest motiv, desi prin protocol nu este obligatoriu, ei merita un gest sincer de multumire.

Astazi, va spunem cateva cadouri sau gesturi pe care le puteti face pentru a multumi nasului sau nasei pentru sprijinul lor neconditionat.

Cand vine vorba de cadouri pentru nasi, unul care se incadreaza intotdeauna in traditional si ceva extrem de important este ca nu depaseste bugetul nostru. In aceasta lista de cadouri nasi, veti gasi putin din toate. Daca doriti sa iesiti in evidenta cu ceva unic, sofisticat si original, in aceasta lista, veti gasi optiuni pentru toate gusturile. Daca sunteti in cautarea unui suvenir frumos pentru un grup mare de prieteni sau daca nunta dvs. este modesta, avem si idei pentru voi.

Cadouri pentru nasi care pot purta la nunta

O idee buna este de a oferi cadouri pentru nasi care pot fi folosite in ziua sarbatorii. Puteti alege accesorii care ii completeaza aspectul in acea zi, cum ar fi o pereche draguta de sosete colorate, pentru a da o nota distractiva tinutei sale sau sosete in culorile nuntii. Acestea sunt cadouri foarte ieftine.

O alta optiune in cadrul cadourilor pe care nasii sa le poarte la nunta sunt papionele sau cravatele care pot urma si stilul petrecerii. Puteti alege, de asemenea, un clip personalizat cu cravata cu initialele nasilor sau data nuntii. Amintiti-va ca tot ceea ce este personalizat surprinde intotdeauna.

Daca puteti petrece ceva mai mult, ce parere aveti de o pereche de mansete pentru a purta in ziua nuntii? Puteti alege o varietate de modele si materiale, in functie de stilul nuntii dvs. Piele sau lemn pentru nunti rustice, argint pentru o nunta glamour.

Cand se vorbeste despre cadourile nasilor, casetele surpriza sunt la ordinea zilei. Puteti pune la dispozitie o cutie surpriza mai accesibila, cu un duo: o bautura alcoolica mini sau un Red Bull imperecheat cu cravata, ambele pentru a fi purtate in ziua nuntii. Sau puneti laolalta o „trusa de nunta” completata cu o pereche de sosete, papion pentru a purta in ziua respectiva si adaugati un trabuc … le va placea acest cadou!

Puteti, de asemenea, opta pentru trabucuri personalizate cu un card elegant.