Jumanji 4, confirmat de echipa de producție

Echipa de producție a confirmat apariția Jumanji 4, unul dintre cele mai așteptate filme de aventură.

Hiram Garcia, șeful studioului Seven Bucks Productions, a anunțat că “sută la sută” va apărea Jumanji 4. Potrivit informațiilor din presă, până la lansarea filmului ar putea dura cel mult doi ani.

“Am discutat despre asta. Au existat conversații și suntem în curs de a continua seria. Avem planuri mari și este unul dintre proiectele noastre preferate la care lucrăm”, a spus Hiram Garcia.

După anunțul lui Hiram Garcia, presa externă a început deja să speculeze pe ceea ce s-ar putea întâmpla în Jumanji 4. Un semn de întrebare este în privința actorului Jack Black. Acesta a anunțat că ia în calcul posibilitatea să se retragă temporar, astfel că prezența sa în următorul film este sub semnul întrebării.

În ce privește data lansării Jumanji 4, presa externă speculează și scrie că ar putea avea loc în decembrie 2022.  În schimb, este de așteptat ca Dwayne Johnson să facă în continuare parte din distribuție, având în vedere că se identifică practic cu acest film. Karen Gillan și Kevin Hart sunt așteptați și ei să revină în Jumanji 4.

Jumanji, o franciză de succes

Primele trei filme Jumanji au avut un real succes, astfel că interesul pentru această serie este unul ridicat. Nu doar în privința filmelor, deoarece și celelalte produse rezultate sunt foarte populare. De altfel, unele branduri au lansat colecții de haine inspirate din această franciză. Iar compania NetEnt a lansat, în 2018, jocul Jumanji, disponibil în secțiunea NetBet jocuri cazino online. Jocul Jumanji reușește să te trimită direct în lumea aventurii și să ai parte de experiențe similare cu cele ale personajelor. Printre simboluri se află leul, pelicanul și crocodilul, iar distracția e garantată.

Jocul Jumanji este inspirat din povestea primului film, lansat în 1995. Acesta a avut la bază cartea cu același nume, ce a fost publicată de Chris Van Allsburg în 1981. Actorul principal a fost Robin Williams, iar din distribuție au mai făcut parte Bonnie Hunt, Kirsten Dunst și Bradley Pierce.

În primul film Jumanji, acțiunea e concentrată în jurul lui Alan Parrish (interpretat de Robin Williams), care rămâne prins timp de 26 de ani într-un joc supranatural, ce eliberează pericole din junglă. El este eliberat de Judy și Peter Shepherd.

Jumanji: Welcome to the Jungle a apărut la 22 de ani distanță

A fost nevoie de 22 de ani până la apariția unui nou film Jumanji. În a doua parte, patru elevi de liceu descoperă Jumanji, care de această dată are forma unui joc video. Ei devin astfel prinși într-un joc ca niște avataruri și încearcă să rezolve o misiune alături de un jucător aflat aici din 1996.

Filmul din 2017 a avut un buget de până la 150 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 960 de milioane de dolari, iar în rolul principal a fost Dwayne Johnson.

Povestea a fost continuată în filmul care a apărut la finalul anului 2019, cu o distribuție păstrată aproape în totalitate. Și acest film a generat un succes important la box-office, încasările trecând de 800 de milioane de dolari, la un buget de până în 132 de milioane de dolari.

Filmul a fost apreciat în mod deosebit de tineri, motiv pentru care Dwayne Johnson a fost premiat la categoria “Favorite Movie Actor” de la Kids’ Choice Awards.

În aceste condiții, foarte mulți oameni așteaptă apariția Jumanji 4, un film ce se anunță foarte distractiv, a cărui lansare s-ar putea produce la finalul anului 2022.