10 lucruri pe care femeile le fac intotdeauna in filme, dar niciodata in realitate

Ne uitam la filme si ne intrebam  ”Cine face asa ceva in realitate?”. Ei bine, asta se intampla destul de des, asa ca ne-am hotarat sa impartasim si cu voi 10 din lucrurile pe care femeile le fac intotdeauna in filme, dar aproape niciodata in viata reala.

10. Apelurile telefonice

De ce personajele feminine din filme nu raspund niciodata cu “Alo” sau cu “Buna” si nici nu spun “Pa” la finalul conversatiei? Intra intotdeauna direct in subiect fara a folosi nicio formula de salut. Putin ciudat, nu credeti? De fapt, daca stam sa ne gandim, asta se aplica tuturor personajelor.

9. Buchetul miresei

In orice film care implica o nunta, o mireasa si un buchet, exista mai mereu doua domnisoare care cearta intruna pentru ca amandoua au prins florile norocoase.  Cate femei ati vazut sa se paruiasca intr-un asemenea moment? Probabil ca deloc sau foarte putine, iar acelea sigur nu erau zdravene la minte.

8. Coafura perfecta

Se trezesc cu noaptea in cap, pleaca pe plaja pentru a prinde ultravioletele, iar parul lor arata ca si cum ele abia au iesit dintr-un salon de coafura. Nu, zau.

7. Wonder-woman

Fac o mie de activitati in acelasi timp. Alearga pe o banda care se intampla sa fie amplasata tocmai intr-un birou, vorbesc la telefon, rezolva afaceri si in acelasi timp, arata incredibil de aranjate.

6. Apartamente scumpe

Toate, dar toate femeile din seriale locuiesc  in apartamente luxoase, cu balcoane sau terase extravagante, amplasate, desigur, in cel mai scump cartier al unui oras precum New Yorkul sau Parisul, dar cand e vorba sa-si cumpere o pereche de pantofi pe care si-o doresc, se plang ca nu au bani. Mda, cum sa nu.

5. Lenjeria intima

Se trezesc tot timpul dupa petreceri, purtand doar lenjerie intima in fata tuturor prietenilor lor. Evident, hainele sunt mereu in camera cealalta.

4. Slujbe incredibile

Abia ce au absolvit colegiul, dar ele au slujbe incredibil de bine platite. Devin creatoare de moda, PR-iste, directori in agentii de publicitate. Mai mult decat atat, cariera lor o ia razna peste noapte (in cel mai bun sens!), iar a doua zi de dimineata, fetele sunt deja vedete. Plauzibil, nu-i asa?

3. Alergatul pe tocuri

Fie ca fug de la locul intalnirii, de la propria nunta sau spre locul de munca, personajele feminine din filme reusesc intotdeauna sa alerge pe tocuri de 10-12 cm, fara sa-si rupa nici macar un oscior. Credeti ca se antreneaza mult?

2. Accidentele amuzante

Daca tot nu s-a intamplat nimic atunci cand alergau pe tocuri, macar pot sa cada pe jos, asa, deodata, fara niciun motiv. Cel mai probabil, langa, se afla un barbat super atragator caruia i se pare foarte amuzanta faza si care se ofera sa o ajute ca un gentleman ce e el.

1. Mi-ar placea foarte mult

Sa luam urmatorul scenariu. Un tip pe care l-a intalnit pe strada din intamplare, iubitul sau chiar colegul de munca o invita pe ea, personajul feminin al filmului, sa iasa cu el la o intalnire. De fiecare data, in actiunea fiecarei pelicule, raspunsul este acelasi:”Mi-ar placea foarte mult!”. Mai refuzati si voi, mai,  fetelor, ca noi ne-am cam plictisit de clisee.