Te simti neapreciat? Moduri prin care poti scapa de aceasta durere

Te uiti vreodata la oamenii pe care ii iubesti si iti vine sa plangi pentru ca nu observa cat de mult incerci sa le faci un bine? Vrei vreodata sa urli la o persoana iubita: ,,dupa tot ce am facut pentru voi, asa ma tratati?” Ai fost vreodata pus in situatia in care ai vrut sa faci ceva pentru o persoana iubita si ai evitat, nu pentru ca nu voiai sa ii ajuti, ci pentru ca stiai ca nu vor aprecia? Te-ai trezit vreodata sa te gandesti sa te detasezi de o persoana iubita, deoarece te doare sa le porti tuturor grija si sa nu primesti nimic in schimb? Ai vrea vreodata sa nu mai faci nimic atat de bine la locul de munca, deoarece, in timp ce acoperi spatele tuturor persoanelor care sunt implicate si adaugi valoare companiei, treci pe langa persoane neobservat? Daca te-au lovit aceste intrebari, atunci te simti neapreciat si este corect, dar nu este in regula.

Nu este bine sa te simti neapreciat

Este corect sa te simti neapreciat atunci cand nu te apreciaza cei din jur, dar nu este in regula sa simti acest lucru, deoarece acest sentiment vine cu multa durere. Exista o multime de sentimente groaznice care pot rani oamenii, cum ar fi sa nu te simti iubit, sa te simti subestimat, respins si multe altele. Cu toate acestea, unul dintre cele mai grave sentimente este sa nu te simti apreciat.

Sa nu te simti apreciat este unul dintre cele mai grave sentimente, deoarece nu este niciodata un sentiment care decurge ca urmare a faptului ca te afli in preajma unor persoane ciudate. Este un sentiment care provine din a fi in preajma unor persoane pe care le cunosti, fie din familie, fie de la munca.

Durerea nu dispare niciodata. Pur si simplu continua sa creasca si sa creasca pana intr-o zi, cand esti coplesit de sentimentele proaste si raul pe care nu il poti accepta. Cand incepi sa te simti astfel, incepi sa te detasezi de oamenii care te fac sa te simti in acest fel. Asta poate include un membru al familiei, un prieten, sau un copil. Poate fi si colegul de la serviciu sau seful tau.

Acest sentiment ca nu esti suficient de apreciat nu poate veni decat din faptul ca iti asumi prea multe griji, resurse si emotii pentru ceva sau cineva care nu merita. Cand investesti emotii si resurse in anumiti oameni si ei se intorc si nu apreciaza gestul tau, acest lucru se simte ca o intepatura in inima.

Niciodata nu trebuie sa regreti lucrurile pe care le-ai facut din dragoste. Sentimentul de a nu fi apreciat te poate duce in acest punct. Daca vreodata trebuie sa regreti lucrurile pe care le-ai facut din dragoste, atunci acea iubire nu a meritat si nu conteaza cui i s-a aratat acea iubire. Cu totii vrem sa ne simtim apreciati pentru ca meritam credite pentru tot binele pe care il facem pentru cei dragi. Cu toate acestea, atunci cand aceste aprecieri nu apar, simti ca nu ai facut lucrurile cum trebuie.

Fa lucrurile pentru tine

Un meme spune Intr-o zi, vei spune oamenilor ca ai facut totul pentru ei si ei iti vor spune ca nu ti-au cerut niciodata ajutorul si ca ar avea dreptate. Adevarul greu este ca acesti oameni pentru care ai incercat sa misti muntii din loc, nu ti-au cerut niciodata sa faci asta pentru ei. Ai facut-o pentru ca in interiorul inimii tale, asa simteai ca e corect. Este posibil sa lucrezi din greu si sa faci toate lucrurile corect la locul de munca, dar daca le faci doar pentru a fi observat, faci totul gresit.

Cand faci lucruri pentru tine, te simti mai bine. S-ar putea sa te intrebi de ce trebuie sa lucrezi mai mult si sa cari intreaga echipa in spate pentru tine. Te ajuti sa cresti si sa iti dezvolti cariera in continuare facand doar asta.