Razboi intre Huidu si Bendeac

Bendeac si Huidu sunt la cutite de ceva timp. Mai exact de cand Huidu nu vrea sa difuzeze piesa ”Doi in unu” interpretata de Beandeac si Delia pe motiv ca nu este suficient de buna pentru radio. De atunci actorul Mihai Bendeac declara ca Serban Huidu ar avea ceva personal cu el, fiind vorba si de posturi de televiziune concurente.

„Anumiti domni de la radiouri au deja impresia ca sunt dumnezei pe pamant. A venit momentul sa rezolvam asta. Nu de alta, dar deja devine un fel de mafie. Cum se poate rezolva? Concurential. Aparand o alternativa PUTERNICA. O sa va spun, la un moment dat, ce si cum. Cat despre domnul Huidu… Nu stie ce-i pregatesc pentru toamna. I-ar tremura chilotii.. Nu de alta, dar vom vedea, golaneste, care pe care. Cronica lui sau noul meu show (ce are ca tema tot parodierea televiziunilor si show-biz-ului)? Apoi, matinalul lui sau..” a spus Mihai Bendeac.

“Am citit cu stupoare declaratiile lui Bendeac despre “piesa lui” si a Deliei ca s-a facut artist si el! I-am trimis un mesaj care suna cam asa: Stiu ce vrei sa faci si nu imi tremura deloc chilotii! Daca tu crezi ca o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum! Italienii nu dau licenta tuturor aventurierilor care au bani… E o emisiune de opinie si nu or sa vina ei sa va spuna ce sa faceti sau sa scrieti! In plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru pana la alea gen Bocanet, erau PROST produse! S-a vazut cu ochiul liber ca Antena, cu filme, face muuuult mai multa audienta decat cu tine pe post de buricul pamantului! Si nu te mai straduii sa imi demonstrezi ce mare si tare esti ca te stiu ca pe un cal breaz! Melodia nu o sa intre pe Kiss ca e proasta nu ca esti tu in ea si DOAR eu hotarasc asta! Si nu inteleg cu cine te bati eu sunt un “terminat”!” a fost raspunsul lui Serban Huidu.